Відмовлено Скарга на працівника НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Степан Вилка

Новий гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
  1. Ваш нікнейм: Степан Вилка
  2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
  3. Назва організації порушника: НПУ
  4. Суть скарги: Під час затримання та арешту, на мою думку, були допущені порушення RP-процесу та неправильно застосовані статті. Поліцейський не надав достатньо доказів моєї провини. Вважаю, що покарання було видане несправедливо та без достатніх підстав. Прошу адміністрацію переглянути ситуацію, перевірити дії співробітника та, за можливості, скоротити термін ув’язнення або звільнити мене. Також прошу врахувати, що я не мав наміру порушувати правила сервера та готовий надалі дотримуватись RP-процесу.
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):
  6. Дата: 12.05.2026

Вкладення

• Знімок екрана 2026-05-12 134511.png
    Знімок екрана 2026-05-12 134511.png
    1.8 Mб · Перегляди: 27

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
  1. Ваш нікнейм: Степан Вилка
  2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
  3. Назва організації порушника: НПУ
  4. Суть скарги: Під час затримання та арешту, на мою думку, були допущені порушення RP-процесу та неправильно застосовані статті. Поліцейський не надав достатньо доказів моєї провини. Вважаю, що покарання було видане несправедливо та без достатніх підстав. Прошу адміністрацію переглянути ситуацію, перевірити дії співробітника та, за можливості, скоротити термін ув’язнення або звільнити мене. Також прошу врахувати, що я не мав наміру порушувати правила сервера та готовий надалі дотримуватись RP-процесу.
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):
  6. Дата: 12.05.2026
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Порушень зі сторони Петра Пономаренка не виявлено!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі