Відмовлено КАТЕГОРИЧНО ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
148
Реакції
261
Бали
68
1. Ваш нікнейм:Сатору Тюбикович
2. Нікнейм адміністратора:Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Доброго дня, хочу подати скаргу на адміністратора ЗГА через неадекватно суворе покарання, яке мені було видано. Мені дали блокування на 6000 днів за обхід бану, хоча, наскільки я знаю, покарання за обхід має множитися в 2 рази від першого покарання, а не видаватися на такий величезний термін без нормального пояснення. Складається враження, що цей термін був просто взятий зі стелі. Я вважаю таке покарання несправедливим та абсолютно неадекватним моєму порушенню. Я вклав у цю гру дуже багато часу та грошей, підтримував сервер і грав тривалий час, а подібні дії адміністратора повністю знеохочують мене продовжувати грати. Прошу провести розмову з адміністратором ЗГА щодо її дій, переглянути моє покарання та зменшити термін блокування до адекватного.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:12.05.2026
IMG_8412.jpeg

Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
148
Реакції
261
Бали
68
Також хочу доповнити, що цей адміністратор раніше був на 03 сервері, і на неї вже було багато скарг через неадекватне ставлення до гравців та занадто категоричне виконання своєї роботи. Прошу провести з нею діалог та звернути увагу на її поведінку, адже адміністрація повинна навпаки заохочувати людей грати у вашу гру та підтримувати онлайн, а не відштовхувати гравців подібними діями та надмірно суворими покараннями.

Прошу переглянути моє покарання та зменшити термін блокування до адекватного.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю, покарання видав вам я, оскліьки на вашому іншому акаунту блокування видано на 60 днів, що відповідно буде подвоєно за обхід блокування. Стосовно нового акаунту то видавати так само блокування на 120 днів немає потреби.
У оскарженні відмовлено.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі