nema ebat 2
Козак
- Реєстрування
- 11 Тра 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 7
- Бали
- 5
1. Ваш нікнейм: не є гравцем 06 серверу
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький, Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Вважаю, що така ситуація є прямим конфліктом інтересів, адже людина не може об’єктивно оцінювати скаргу сама на себе або на свого безпосереднього колегу. Через це виникають великі сумніви щодо чесності, неупередженості та справедливості прийнятого рішення.
Я не намагаюсь створювати конфлікт чи провокувати адміністрацію, але хочу отримати справедливий розгляд ситуації відповідно до правил та принципів адміністрації серверу. Кожен гравець має право на незалежний розгляд своєї скарги, особливо якщо мова йде про адміністрацію високого рівня.
Тому прошу Вас особисто переглянути дану ситуацію. Вважаю, що лише так можна забезпечити чесний та об’єктивний вердикт.
Сподіваюсь на Ваше розуміння, справедливість та адекватну реакцію на дану ситуацію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клац.
5. Дата порушення: 13.05.26
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький, Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Шановний Олег Галицький.
Звертаюсь до Вас із проханням звернути увагу на ситуацію, яка склалась із моєю скаргою на ГА/ЗГА. Після подачі скарги я очікував об’єктивного та справедливого розгляду з Вашої сторони. Проте по факту моя скарга була розглянута самими ж людьми, на яких вона і була подана.Вважаю, що така ситуація є прямим конфліктом інтересів, адже людина не може об’єктивно оцінювати скаргу сама на себе або на свого безпосереднього колегу. Через це виникають великі сумніви щодо чесності, неупередженості та справедливості прийнятого рішення.
Я не намагаюсь створювати конфлікт чи провокувати адміністрацію, але хочу отримати справедливий розгляд ситуації відповідно до правил та принципів адміністрації серверу. Кожен гравець має право на незалежний розгляд своєї скарги, особливо якщо мова йде про адміністрацію високого рівня.
Тому прошу Вас особисто переглянути дану ситуацію. Вважаю, що лише так можна забезпечити чесний та об’єктивний вердикт.
Сподіваюсь на Ваше розуміння, справедливість та адекватну реакцію на дану ситуацію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клац.
5. Дата порушення: 13.05.26