Андрій Харрісон
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2023
- Дописи
- 268
- Реакції
- 472
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм: Андрій Харрісон
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Андрію Берлинов!
Я мав бажання звернутися до Вас в особисті повідомлення, але, на жаль, ви не відповідаєте на мої повідомлення. Тому, згідно з регламентом нашого проєкту, усі скарги на гравців, які подаються лише через форум, повинні отримати покарання, а не урегулювання ситуації (що можливо зробити через особисті повідомлення).
Також 12.05.2026 ви розглядали скаргу Ольги Княгині, де чітко надали своє рішення: якщо у подальшому НПУ та ВРУ почнуть провокувати одне одного, ви особисто будете приймати жорсткі рішення (від догани до зняття). До цього, 10.05.2026, ЗГС Держ також попереджав мене в особистих повідомленнях, та вказав що попередив і ВРУ, де я передав своїм співробітникам такі самі слова: хто буде розпалювати конфлікт, буде нести покарання.
Давайте перейдемо вже до суті. 12.05.2026 в мене був призначений суд (відео довге, далі надам тайм коди), де під час судового засідання, а точніше - під час вироку судді, мене почали провокувати на конфлікт. Під час цього був присутній навіть слідкуючий за ВРУ, який також підігрівав цю провокацію замість того, щоб навпаки - робити усе, аби уникнути конфлікту. До того ж, слідкуючий знає, що між обома фракціями є ситуація, яку в будь-якому випадку потрібно врегульовувати, а не розпалювати.
5. Тут
4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).)
6. Розумію що як лідер я спочатку повинен був звернутись до ГС/ЗГС для вирішення таких питань, але чи можу я звертатись до них, коли ще 08.05.2026 мною було звернення про зміну статуту (перевірити можете у чаті лідерів), але відгуку так і не було. Також мій співробітник подав скаргу на порушення ВРУ, де з ним пообіцяли провести бесіду. Але що за покарання бесіда? Свою бесіду я очікую ще з 04.04.2026, тому я не бачу, що це є вирешенням ситуації, щоб людина усвідомила будь які свої порушення. Саме тому я вирішив звернутись саме до Вас.
P.S. Прошу будь якого адміністратора закрити тему від будь яких повідомлень, а якщо будуть повідомлення, видалити їх. Якщо комусь не подобається моя скарга, прошу очікувати рішення ГА, та після цього писати оскарження, а не розводити тут "Базар"
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): (Ще раз відео суду)
5. Дата порушення: 12.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Андрію Берлинов!
Я мав бажання звернутися до Вас в особисті повідомлення, але, на жаль, ви не відповідаєте на мої повідомлення. Тому, згідно з регламентом нашого проєкту, усі скарги на гравців, які подаються лише через форум, повинні отримати покарання, а не урегулювання ситуації (що можливо зробити через особисті повідомлення).
Також 12.05.2026 ви розглядали скаргу Ольги Княгині, де чітко надали своє рішення: якщо у подальшому НПУ та ВРУ почнуть провокувати одне одного, ви особисто будете приймати жорсткі рішення (від догани до зняття). До цього, 10.05.2026, ЗГС Держ також попереджав мене в особистих повідомленнях, та вказав що попередив і ВРУ, де я передав своїм співробітникам такі самі слова: хто буде розпалювати конфлікт, буде нести покарання.
Давайте перейдемо вже до суті. 12.05.2026 в мене був призначений суд (відео довге, далі надам тайм коди), де під час судового засідання, а точніше - під час вироку судді, мене почали провокувати на конфлікт. Під час цього був присутній навіть слідкуючий за ВРУ, який також підігрівав цю провокацію замість того, щоб навпаки - робити усе, аби уникнути конфлікту. До того ж, слідкуючий знає, що між обома фракціями є ситуація, яку в будь-якому випадку потрібно врегульовувати, а не розпалювати.
- Прошу провести бесіду зі слідкуючим ВРУ про те, як повинен себе поводити адміністратор, який слідкує за організацією, а також про те, що потрібно не ставати на бік своєї організації, а мати повну неупередженість у рішеннях і не провокувати нові конфлікти.(27:10-30:20)
- Прошу згідно з Вашим рішенням видати покарання особам, які провокували новий конфлікт між організаціями:
2.1. У ВРУ повністю почали забувати про те, що вони державна організація. Вони відчули повну вседозволеність та безкарність у своїх діях. Навіть почали повністю ігнорувати статут своєї організації (приклад порушення статуту можна побачити тут - форма одягу або прогул робочої зміни?).
2.2. Провокація конфлікту (27:10-30:20) - мені здається, поки не буде покарана хоча б одна особа за провокаційні дії, жодного врегулювання, на жаль, не буде, тому що Вам показують відеозаписи обрізаних моментів, де дуже файно ховають свої порушення, виставляючи при цьому НПУ в поганому світлі. Саме тому я скину не обрізаний момент, а повне відео - можливо, ви побачите, де до цього, під час суду, була провокація ВРУ від НПУ.
2.3. Прошу також звернути увагу не лише на розпал конфлікту з боку ВРУ, а й на рішення суду(37:44-46:29), де можна побачити, що будь-яке рішення ВРУ оскаржити неможливо, тому що оскаржувати їм потрібно свої ж рішення або рішення своїх знайомих. Тому прошу в подальшому розглянути повністю зняття з посад гравців з Верховного Суду (так як справи там бувають приблизно раз на місяць або навіть рідше) та призначити Верховним Суддею адміністратора (виключивши слідкуючих за ВРУ, оскільки їхнє ставлення видно навіть на одному відео) або змінити в правилах суду: будь-яке оскарження дій ВРУ розглядає людина, яка ніяк не причетна до ВРУ (можливо, навіть інший лідер або заступник - за бажанням). - Саме через такі моменти підрозділ ГСУ в НПУ з кожним днем втрачає бажання працювати (це єдиний підрозділ, який зобов'язаний співпрацювати з ВРУ та якщо б підрзділу давали змогу, то і справи були набагато частіше, бо велика частина скарг від гравців не розглядається з приводу того, що подібні скарги вже відмовлялися судом або прокурором, що зменьшує роботу НПУ та ВРУ де одні гравці прийшли спробувати розвивати взаємодію між організаціями, а анщі прийшли нічого не робити, та за для цього і сабутують роботу, щоб було меньше справ та роботи).
- Також прошу переглянути Ваше рішення у скарзі:
Керуючись правилами серверу, а точніше - ієрархією державних організацій, яка вища за будь-який закон і є правилом серверу, де чітко вказано:Від моменту відкриття справи ви отримуєте спеціальний статус слідчого, керуючись Кримінально-процесуальним кодексом України. Від цього моменту ви повністю виконуєте вказівки прокурора.
Отже, саме тут вказано, кому саме підпорядковується НПУ. Про жодний статус, який можуть придбати працівники та яким чином, - не вказано. Прошу це виправити або переглянути рішення щодо підпорядкування у скарзі, бо, посилаючись на таке рішення, працівники будь-якої організації вигадають собі, що вони набрали спеціальний статус «Боженьки» та мають право усунути навіть Президента. Саме для цього існують правила проєкту та серверу - щоб обмежувати гравців, а не надавати їм статуси, які не прописані правилами.Національна поліція України (далі - НПУ) підпорядковується Президенту України, Прем’єр-міністру України, Раднику Президента України, Міністру внутрішніх справ України, а також для територіальних органів поліції - керівництву центрального органу Національної поліції України.
5. Тут
Також дуже прошу, судячи з ващої відповіді ви провели бесіду з генеральним прокурором перед самою відповіддю, але повністтю не вислухали іншу сторону окрім сторни ВРУ. Прошу, у подальшому, якщо ви схиляєтесь на бесіду з людиною, провести бесіду з обома сторонами, тому що навіть у цій скарзі вислухавши лише одну сторону ви прийняли рішення котре суперечить правилам серверу, розумію що ви як Головний Адміністратор маєте на це право, але я схиляюсь на:Із Генеральним прокурором було проведено бесіду. Стосовно не наданої дати у наказі, він схиляється до неуважності (забувся перевірити). Відсутність дати на документі є поодинокою технічною помилкою (людським фактором).
4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).)
6. Розумію що як лідер я спочатку повинен був звернутись до ГС/ЗГС для вирішення таких питань, але чи можу я звертатись до них, коли ще 08.05.2026 мною було звернення про зміну статуту (перевірити можете у чаті лідерів), але відгуку так і не було. Також мій співробітник подав скаргу на порушення ВРУ, де з ним пообіцяли провести бесіду. Але що за покарання бесіда? Свою бесіду я очікую ще з 04.04.2026, тому я не бачу, що це є вирешенням ситуації, щоб людина усвідомила будь які свої порушення. Саме тому я вирішив звернутись саме до Вас.
P.S. Прошу будь якого адміністратора закрити тему від будь яких повідомлень, а якщо будуть повідомлення, видалити їх. Якщо комусь не подобається моя скарга, прошу очікувати рішення ГА, та після цього писати оскарження, а не розводити тут "Базар"
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): (Ще раз відео суду)
5. Дата порушення: 12.05.2026