Розглянуто Судаков+СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
59
Реакції
60
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Роман Драгов
2. Нікнейм адміністратора: Артем Судаков
3. Суть скарги: Даний адміністратор відкинув мене за DM in GZ, з чим я цілком згоден, але коли виклиркали адміністратора в репорт чому він не відкинув за порушення інших гравців він відповів що вони не порушували. Суть ситуації: Працівники СБУ стали в зеленій зоні і зі снайперських гвинтівок наносили урон по мені та моїм друзям, коли ми побігли до них вони втікли в бік гаражів ховаючись в деревах, ми повернулись назад на 27 квадрат. СБУ знову повернулись в зелену зону біля СТО і продовжили зі снайперських гвинтівок наносити урон, ми почали відстрілюватись від них. Але чомусь покарання видали лише нам. В розмові з адміністратором я запитав чи бачив він всю ситуацію, він відповів що був присутній весь час і все бачив, я уточнив чи було увімкноту у нього адмін переваги за допомогою яких він би мав бачити хто перший почав стріляти, він відповів що увімкнені. Також адміністатор почав нам доказувати що працівників СБУ не було на СТО і ми стріляли по звичайних гравцях, пояснюючи адміністратору що там чітко було видно гравців у формі СБУ він почав нам грубити що ми порушники і він краще знає, хоча на відео чітко видно гравців по формі. Прошу видати покарання адміністратору за упереджене ставлення та його поведінку під час спілкування з гравцями, а також перевірити по логах працівників СБУ які там були та видати їм покарання за навмисну провокацію гравців на порушення та стрільбу з зеленої зони, повернення на місце смерті, та повернення з метою помсти
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.14.
"RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.14.1.
"RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): покарання відео
Тайм-коди
1. 0:03 СБУ перший раз стріляє з ЗЗ
2. 1:20 СБУ вдруге починає стріляти(провокувати на порушення) з зеленої зони
3. 1:39 я вбиваю працівника СБУ, а не звичайного гравця як стверджує адміністратор
5. Дата порушення: 14.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши відеодоказ від адміністратора, з боку перехрестя смерті почалась стрільба по працівнику поліції який стояв на радарі біля СТО, після чого, від вас було помічено стрільбу у зелену зону.
Покарання було видано вірно, НПУ не провокували щоб по ним відкривали вогонь, а навпаки намагались відстрілюватись з дороги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі