Розглянуто Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Трокай

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
396
Реакції
330
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Олександр Трокай
2. Нікнейм адміністратора: Володимир Монако
3. Суть скарги:
Вітаю, пане адміністрація. Я катався по Києву та побачив, як НПУ каталися на евакуаторах. Я вирішив затулити їх, поїхав за ними, але потім загубив біля Епіцентру Києва. Тоді побачив, що він поїхав до Центрального ринку. Я вирішив, що потім затулю, поїхав до НПУ Києва через риболовник і потім ще раз їх побачив. Тоді згадав, що це якийсь ютубер чи хтось такий. Я йому написав: «Ти ж ютубер», і бамс — він мене відкидує, нібито за порушення 8.1. Я викликав адміністратора, і він мені каже, що це стрімснайп. Який може бути стрімснайп, якщо я його навіть не знаю?

Прошу запросити докази у даного гравця.
І ще: мене як відкинули я уже сидів 15 хвилин, а за цей час мою машину здали на штрафмайданчик. Можете мені сказати, це нормально?

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:15.05.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відеодокази, покарання було видано вірно.

На відео видно, що ви неодноразово знаходили гравця у різних частинах мапи, продовжували рух за ним та таранили авто. Подібні дії можуть свідчити про перебування на трансляції або використання інформації з ефіру, що підпадає під порушення правила 8.2. Заборонений стрим снайпінг.
Те, що ви впізнали гравця як ютубера та продовжили взаємодію з ним, також було враховано при розгляді ситуації.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі