Розглянуто Повернення до фракції після реформування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

El Z

Козак
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
20
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Андріана Макіентайрів
2. Нікнейм адміністратора: Тимофій Черненко (мабуть він розформував склад СБУ)
3. Суть скарги: Доброго дня. Як можете бачити, 11-го числа мене і інших звільнили з фракції СБУ по розформуванню. Через деякий час СБУ знову стало працювати, але неможливо повернутися на минулу посаду, тільки з першого звання. Розформували склад і, коли намагаєшся повернутися, проходити все з початку? Вважаю, це не дуже справделиво на рахунок тих, кого розформували. Мають повернути на минулі звання. Прошу повернути мене у фракцію СБУ на звання молодшого лейтенанта, яке у мене було до розформування, і якщо наступного разу знову таке буде, то повертати тих, хто захоче знову бути у фракції, а не казати що треба знову на перше звання. Сподіваюсь на розуміння адміністрації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.05.15 - 16.04.50.65.png

5. Дата порушення: 15.05.2026 (11.05.2026, якщо врахувати саме звільнення)

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,429
Реакції
1,341
Бали
253
Вітаю, щодо причин розформування відповідь була нада ЗГС Держ у минулих скаргах - тут.
Щодо повернення на те ж звання, яке було до розформу - це неможливо, в зв'язку з тим, що це не передбачено при звілненні з такою причиною. Якщо ви бажаєте знову повернутися до фракції та грати в ній, ви можете вступити та підвищуватись заново з 1 звання.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,799
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, стосовно повернення у фракцію, ГС держ надав Вам відповідь вище, подавайте анкету чи приходьте на співбесіду знову

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі