Розглянуто R-8769 ДМ, ОСК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
8
Бали
8
1. Вероника Артуровна
2. Максим Дранний 136302 , Леха Отпетушоний 134145
3. MAFIOZI
4. Я выезжаю с ТК, всегда когда выезжаю с зоны гз я включаю фрапс на всякий случай, прям на выезде из ТК , двое парней начало стрелять по мне и моей машине, потом они вытянули меня из нее и начали жесткого оскать, я вызываю админа, тпшиться Валерiя Херсонська, она видит что меня оскают, при ней же меня убивают и продолжают оскать дальше, вместо того чтобы как то отреагировать, она ничего не сделала! Прошу дать ей догану за её бездействие, либо в таком случае я не понимаю зачем на сервере админы.
5. Видео тут
тайм коды: 0:09 - 1:18 (ДМ, ОСК), 1:50 - 2:24 (ДМ, ОСК) , 2:32 - 2:42 (Максимальное бездействие админа) .
6. 15.05.2026

Конор Стоун

ГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
647
Реакції
219
Бали
103
Вітаю

Гравець 134145 отримає покарання у вигляді - Бан 3 дні
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

Гравець 136302 отримає покарання у вигляді - Бан 2 дні
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі