Розглянуто Незаконе пограбування | №135

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
38
Реакції
16
Бали
13
1. Данічка Профі
2. Рома Україна
3. OdesaFamQ
4. я вийшов з машини та намене наділи стяжки без їдиною відігровки пограбував не відстібнув стяжки також поставив по серед дороги та поїхав він був одина також я думаю що у гравця не було відкату прошу розібратися
5. тиць
6. 15.05.2026

Володимир Матюнс

Молодший адміністратор | Південна Україна [05]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
199
Реакції
139
Бали
88
Вік
25
Адреса
Ужгород
Веб-сайт
www.instagram.com
Вітаю! Ознайомившись із вашою скаргою, можу винести такий вердикт:

Гравець Роман Україна [64904] Отримає покарання у вигляді Бан 7 днів до надання відеодоказу

3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує
Бан на 7 днів до надання відео доказу.

В разі надання доказу та він підтверджує порушення - блокування залишається.
В разі надання доказу - та порушення не підтверджуються - блокування знімається.
В разі ігнорування надання фрапсу - блокування залишається.

Розглянуто

№135

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі