Розглянуто Пограбувалиии | R-2360

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм:66316
2. Нікнейм порушника: Дава Крісмас 109408.
3.Назва клану порушника: LEGION
4. Суть скарги: Не була біля пк стояла на вокзалі в афк в той час коли ця особа підбігла і взагалі в іншої людини питала чи вона тут тайм-код 00:40-00:55. Потім побачивши, що ніхто не відповідає вірішила взяти в стяжки мене тайм-код 1:43 тим самим спочатку порушуючи правила:
  • 2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
  • 2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
  • 4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
Потім, ця людина вирішила відвести мене з вокзалу трішки подалі в той час коли я була в афк тайм-код 2:36-2:58. порушуючи правила:
  • 4.2. Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
  • 4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
  • 4.22. Викрадати гравців, які перебувають AFK. | Деморган 15 хвилин
Ну, і саме пограбування тайм-код 3:03 і до кінця. Дана особа вилучила у мене: М4 - 5шт. Стяжки-5шт. Кусачки 5шт. Петрушку 5шт. Алкоголь 5шт. Важка броня 2шт. Ну і гроші: 38.364грн тайм-код 3:50
порушуючи вже такі правила:
  • 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
  • 3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
  • 3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин тут треба перевірити
  • 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
    Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
    Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.
    В разі надання доказу та він підтверджує порушення - блокування залишається.
    В разі надання доказу - та порушення не підтверджуються - блокування знімається.
    В разі ігнорування надання фрапсу - блокування залишається.
Важаю, фрапса у цієї людини також немає
  • 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил
Так, як пограбування було з порушенням правил, прошу повернути мені мої речі.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 16.05

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
794
Реакції
567
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Дава Крісмас [109408] отримує блокування на 5 днів за порушення правил неофіційних організацій:
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі