Розглянуто Оскарження для Серго Голда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Олександр Адамс
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Шановний Серго Голд!
Звертаюся до вас тепер я, також від всієї судової системи ВРУ.

Як відомо, ще в минулому місяці пані Ольга Княгиня Княгиня подавала скаргу, за рішенням якої статтю 121 (образа працівника правоохоронного органу) та 119 (непідкорення працівнику правоохоронного органу) повернули до Кримінального кодексу України (доказ)

Як відомо, стаття 121 та 119 ККУ означає образу співробітника, та непідкору. Якщо дивитися НАВІТЬ НЕ ЗІ СТОРОНИ РЕАЛЬНОГО ЖИТТЯ, адже логічно, ми приходимо в гру щоб насолодитися ігровою атмосферою, а не писати за ці малозначні злочини кримінальні справи. Розберемо кожну статтю - образа співробітника правоохоронного органу, візьмемо поліцію, чомусь вважається кримінальним порушенням (доказ). Скажіть будь ласка, просто від образливого слова людина буде під кримінальним переслідуванням? Образа НЕ НЕСЕ НІЯКОЇ СУСПІЛЬНОЇ НЕБЕЗПЕКИ, простими словами: чим образа співробітника наприклад словом "какашка" є небезпекою для суспільства? От чим така дія ставить під загрозу безпеку громадян? Тепер розберемо статтю 119 КК України - непідкорення працівнику правоохоронного органу, коли людина просто на 3 вимоги не дала паспорт, тут також нема суспільної небезпеки, раніше ці дві статті були в КУпАП щоб поліція могла садити в ІТТ правопорушників без відкриття кримінального провадження, оскільки образа, та непідкорення це дії які посягають лише на громадський порядок згідно з нашим КУпАП, а саме статтею 6.

Мета мого звернення полягає в тому, що пані Ольга Княгиня подала скаргу (доказ) через те що я як генеральний прокурор вилучив із кваліфікації статтю 121 (доказ).

Якщо схилятися на законодавство, то я видалив кваліфікацію справи слідчої О. Княгині ст.121 ККУ згідно статті 4 Кримінального кодексу України (див. частину 2) яка свідчить про:

Стаття 4. Поняття кримінального правопорушення
1. Кримінальним правопорушенням є передбачене цим Кодексом суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб’єктом кримінального правопорушення.
2. Не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність, яка хоча формально і містить ознаки будь-якого діяння, передбаченого цим Кодексом, але через малозначність не становить суспільної небезпеки, тобто не заподіяла і не могла заподіяти істотної шкоди фізичній чи юридичній особі, суспільству або державі

Отже, схиляючись на частину 2, чи логічно звучить те, що образа є кримінальним правопорушенням? Якби я не скасував цю статтю у справі то я б порушив закон, як я скасував, мене покарав Головний адміністратор, хоча ніяких правил не порушено шоб можна було писати скаргу адміністрації, Ольга Княгиня не оскаржувала мої дії в суді хоча повинна була замість того шоб писати скаргу Берлінову оскільки це РП процес,

Така ж сама ситуація з непідкорою (119 стаття ККУ), тобто людина просто втекла в поле від поліції, НЕ ПРОЯВИВШИ ОПІРУ ЧИ СИЛИ, і це кримінальна відповідальність? Також хочу зауважити що опір та непідкорення нічого спільного між собою немають, опір це дійсно дія в якій наявні ознаки суспільної небезпеки, тому що там може бути втеча від поліції з застосуванням зброї, або вчинення фізичного опору, а непідкорення це просто або коли не дали паспорт на 3 вимоги, або просто громадянин втік.

Ми хочемо ці дві статті перенести до КУпАП щоб не було лишньої писанини та була відповідність з нашими законами, те що в планшеті за це може видаватись розшук то це передбачено нашим КУпАП що адміністративним стягненням також може бути арешт. Ольга Княгиня обгрунтовувала також тим що в планшеті написано шо це ККУ хоча ніде такого нема. Зміни що ми пропонуємо ні з чим не суперечать.
Також прошу вас надати Ользі Княгині якесь попередження за злив оскільки це вже не перша скарга на мене, слідкуючого В.Голобородько покликала у войс Ольга Княгиня перед поданням скарги, а він мене для того щоб ми нормально розібрались, але Ольга Княгиня почала підвищувати голос та потім сказала шо ми можемо виходити з войсу (докази в лс в тг) з цієї розмови можна зрозуміти шо Ольга Княгиня не має на меті обговорити ці питання нормально без скарг, ну і це вже як раз і є підозрою на злив. Надаю докази щодо кількості скарг на мене. Пан Андрій Берлінов коли ми з ним розмовляли казав що буде проведена бесіда в присутності з ЗГС Держом Альварезом з Ольгою Княгинею та буде їй надано попередження за злив, але цю бесіду проведено не було, можна зрозуміти що Андрій Берлінов або недбало ставиться до виконання своїх службових обов'язків, або не хоче зупиняти міжфракційний конфлікт що стався між ВРУ та НПУ, хоча ГС та ЗГС держ писали попередження про те що хто буде починати конфлікт між цими фракціями буде отримувати суворе покарання, але Ольга Княгиня цього покарання чомусь не отримувала.
1. Скарга
2. Скарга
3. Скарга
4. Скарга
5. Скарга

Тому, згідно з вище зазначеним, ПРОШУ:

1. Сказати, чи може Президент подати на перенесення шляхом законопроекту до парламенту статті 121 КК України, та статті 119 КК України до КУпАП ( Кодекс України про Адміністративні правопорушення), оскільки це не суперечить ніяким правилам та ігровій системі.
2. Надати попередження Ользі Княгині за злив особового складу ВРУ оскільки керівництво нашої фракції немає вже мотивації працювати і за таких осіб які нас ображають і зливають.
3. Зняти мені покарання

Маю прохання, якщо ви хочете більше деталів справи, або більше роз'яснень, прошу покликати мене та Аккермана до войсу, щоб ще детальніше вам пояснити вище зазначені деталі
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.401928/post-1597587
5. Дата порушення: 14.05.2026 року

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись із вашим зверненням та детально проаналізувавши наведені аргументи, було прийнято наступне рішення:

1. Статті 119 ККУ та 121 ККУ буде перенесено до КУпАП шляхом відповідних законодавчих змін, оскільки їх перебування у Кримінальному кодексі не відповідає ступеню суспільної небезпеки зазначених правопорушень та суперечить принципу логічності правозастосування.
Враховуючи наведені аргументи щодо малозначності таких діянь, а також відсутності шкоди суспільству чи державі, вважаю доцільним віднести образу працівника правоохоронного органу та непідкорення законним вимогам працівника правоохоронного органу до категорії адміністративних правопорушень (КУпАП).

2. Щодо ситуації з Ольгою Княгинею - мною було проведено відповідну бесіду з ЗГС Держ. Надалі ситуація перебуватиме під його особистим контролем з метою недопущення подальших конфліктів та загострення взаємовідносин між фракціями.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі