Зачинено Non RP пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Игорь Днепровский

Новий гравець
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
11
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Игорь Днепровский 66339
2. Нікнейм порушника:Дава Крісмас109408
3. Назва клану порушника: Legion
4. Суть скарги:Стояв в АФК на вокзалі,підійшла людина(на відео видно) цікавилась чи я тут чи ні для того щоб пограбувати,спочатку вивів в стяжках та пограбував гравця Александра Ведмедовська скарга тут,потім підбіг до мене взяв в стажки вивів з зеленої зони та пограбував,цими діями порушуючи такі правила як:
  • 2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
  • 2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
  • 4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
  • 4.2. Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
  • 4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
  • 4.22. Викрадати гравців, які перебувають AFK. | Деморган 15 хвилин
  • 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
  • 3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
  • 3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин тут треба перевірити
  • 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
    Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
    Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.
    В разі надання доказу та він підтверджує порушення - блокування залишається.

В разі надання доказу - та порушення не підтверджуються - блокування знімається.
    В разі ігнорування надання фрапсу - блокування залишається.
  • Важаю, фрапса у цієї людини також немає
    • 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил
    • Так, як пограбування було з порушенням правил, прошу повернути мені мої речі.
    • Також по можливості прошу перевірити по логам що за невеликий проміжок часу людина мабуть ще неодноразово проводила данні дії
    • Тайм коди:
      0:02 Бере в стяжки та виводить людину з зеленої зони для подальшого пограбування
      1:50 повернувся до мене
      2:08 бере в стяжки та виводить мене з зеленої зони
      2:38 пограбування
      3:40 закінчив пограбування
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:16,05,2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі