Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Михасик Ганжубас
2. Нікнейм адміністратора:А.Melnyk
3. Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє. Звертаюсь до вас з проханням переглянути моє покарання та дати мені шанс повернутися на проєкт. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що мої слова були неприйнятними. Під час конфлікту я дозволив собі образи рідних, чого не мав права робити за жодних обставин.
На той момент я був на емоціях і не контролював свої висловлювання, але це не є виправданням моєї поведінки. Зараз я усвідомлюю, що порушив правила проєкту, проявив неповагу до гравців та створив токсичну ситуацію. Мені справді соромно за свій вчинок, і я щиро каюсь у сказаному.
Я дуже люблю цей проєкт, провів тут багато часу, отримав багато позитивних емоцій та знайомств. Через свою дурну помилку я поставив усе це під загрозу. За час бану я зрозумів, що потрібно стримувати себе та не переходити межу навіть у конфліктах чи сварках.
Хочу щиро вибачитись перед людьми, яких я образив, а також перед адміністрацією за створені проблеми. Обіцяю, що подібного більше не повториться. Надалі я буду спілкуватися адекватно, дотримуватись правил серверу та уникати будь-яких конфліктів.
Прошу вас поставитися з розумінням та дати мені останній шанс. Я зробив висновки зі своєї помилки та готовий довести це своєю подальшою поведінкою на сервері. Сподіваюсь на ваше розуміння та позитивне рішення щодо мого розбану.
Дякую за увагу та за витрачений час на розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1778953215779.png

5. Дата порушення:16.05.2026

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , вас оскаржено на 7 днів блокування . Скористайтесь цим шансом та більше не порошуйте

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі