Розглянуто Для Керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Пейс

L СБУ | Західна Україна 02
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
134
Реакції
181
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Олександр Пейс
2. Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс, Андрій Сатан, та більшість адміністрації
3. Суть скарги:
Скарга на адміністрацію та ЗГА Коді Флоренса

Хочу подати скаргу на дії адміністрації проєкту, та на адміністратора Андрій Сатан та Заступника Головного Адміністратора Коді Флоренс, через їхню поведінку, некомпетентність, ігнорування гравців та небажання нормально вирішувати проблемні ситуації.

Ситуація почалась із RP процесу, де мого друга затримали працівники поліції та відвезли в допитну кімнату. Під час проведення RP ситуації працівники поліції просто вийшли з гри, фактично залишивши людину закритою в допитній кімнаті без будь-якого завершення RP процесу. Через це був викликаний адміністратор через репорт, оскільки самостійно вирішити ситуацію було неможливо.

На репорт прийшов адміністратор Андрій Сатан. Замість того щоб реально допомогти у вирішенні проблеми, він почав говорити, що не має повноважень витягнути людину з допитної кімнати або телепортувати працівника поліції для завершення RP процесу. В мене одразу виникає логічне питання: як людина мала вийти з допитної кімнати самостійно, якщо доступ до неї мають лише працівники держорганізацій, а для звичайних гравців вихід та вхід туди закритий?

Тобто фактично гравця просто залишили замкненим у кімнаті без можливості щось зробити, а адміністратор замість допомоги сказав «очікуйте працівників держ. орг». Вважаю таку відповідь максимально абсурдною та непрофесійною. Адміністрація існує для того, щоб допомагати гравцям у нестандартних або проблемних ситуаціях, особливо коли проблема виникла через вихід гравців із гри під час RP процесу. Якщо адміністрація не може допомогти навіть у такій елементарній ситуації, тоді виникає питання — для чого вона взагалі потрібна?

Складається враження, що адміністрація просто не хоче займатися проблемами гравців та намагається будь-яким способом від них відмахнутися. Особливо дивно чути від адміністратора фрази про відсутність повноважень, коли всім прекрасно відомо, що адміністрація має певні команди та повноваження для вирішення подібних ситуацій.

Також хочу окремо зазначити, що на той момент ЗГА Коді Флоренс перебував у голосовому зв’язку разом із адміністратором Андрієм Сатан. Через це складається враження, що ЗГА був повністю в курсі ситуації та дій адміністратора, але ніяк не відреагував і не спробував допомогти у вирішенні проблеми.

Далі ситуація стала ще абсурднішою. Коли почалась звичайна розмова щодо правил та компетентності адміністратора, мій друг поставив звичайне питання про те, чи знає адміністратор правила та чи розуміє він, що говорить. Це було просте питання без образ, погроз чи неадекватної поведінки. Але замість нормального діалогу Андрій Сатан одразу видає мут на 180 хвилин за «неповажне ставлення до адміністрації».

Вважаю це покарання абсолютно необґрунтованим та виданим виключно через особисту образу адміністратора або небажання вислуховувати гравця. Якщо звичайне питання щодо компетентності адміністратора вже вважається «неповагою», тоді будь-який гравець, який намагається щось уточнити або відстояти свою позицію, автоматично може отримати покарання.

Також хочу звернути увагу на поведінку Заступника Головного Адміністратора Коді Флоренса. Після даної ситуації я декілька разів викликав його через репорт, оскільки ситуація вже виходила за рамки нормального спілкування між адміністрацією та гравцями. Але інші адміністратори відповідали, що Коді Флоренс «зайнятий». При цьому він знаходився на Б/У ринку та, судячи з усього, не займався розглядом репортів або допомогою гравцям.

У мене виникає питання: якщо ЗГА знаходиться в грі, але не реагує на подібні ситуації та ігнорує репорти гравців, то в чому тоді полягає його робота? Особливо враховуючи, що ситуація стосувалась конфлікту між гравцем та адміністратором і потребувала втручання вищої адміністрації.

Пізніше я ще раз викликав адміністратора Андрія Сатан для того, щоб він допоміг вийти моєму другу. Коли він телепортувався до мене, я навіть не встиг нормально договорити або пояснити свою позицію, як він одразу написав «приємної гри» та закрив репорт. Тобто адміністратор навіть не намагався нормально вислухати гравця чи розібратися в ситуації.

Через усе це складається дуже негативне враження про адміністрацію проєкту, особливо про Вищу Адміністрацію. Замість допомоги гравцям ігнорування. Замість вирішення проблем — відмовки про «відсутність повноважень». Замість нормального діалогу - мути та закриття репортів без пояснень.

Я граю на проєкті вже довгий час і бачив різну адміністрацію, але останнім часом рівень спілкування та допомоги гравцям дуже сильно впав. Складається враження, що деякі адміністратори отримали посади не для того, щоб допомагати проєкту та гравцям, а лише для формальності.

Особливо хочу звернути увагу Керівника проєкту на склад Вищої Адміністрації та їхню компетентність. Я впевнений, що така думка не лише в мене одного. Якщо поспілкуватися з іншими гравцями, багато хто скаже те саме - адміністрація дуже часто просто ігнорує проблеми, не хоче нормально допомагати та поводиться максимально зверхньо.

Хочеться просто зайти в гру після роботи або навчання, нормально відпочити та отримати задоволення від гри, а не сперечатися з адміністрацією, пояснювати очевидні речі та отримувати покарання за звичайні питання.

Я дуже надіюсь на вашу адекватність та об'єктивний розгляд скарги пане Олег Галицький.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Всьо тут
5. Дата порушення: 16.05.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Адміністратор отримає догану та повторне пояснення як діяти в таких ситуаціях.
З ЗГА проведено бесіду щодо діяльності у голосових чатах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі