Розглянуто Для Спец Адміна | Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги:
Його вердикт є абсолютно упередженим та демонструє ознаки покривання порушень лідера фракції. Адміністратор видав максимальні покарання нам (WARN, зняття з посади Заступника лідера НПУ, 90 днів ЧС Силових структур), але повністю проігнорував суворі порушення правил сервера з боку самого автора скарги лідера УЗ.
По-перше, адміністратор посилається на малу недоторканність лідера (Стаття 165.3 Конституції), але повністю ігнорує хронологію: під час першого затримання лідера було відпущено, тобто закон було дотримано. Після цього Верховний суддя особисто в ІТТ оголосив про зняття з нього Ось доказ недоторканності. Ми, як виконавчий орган, зобов'язані підпорядковуватися рішенню судової влади.
По-друге, на другий день лідер уз спровокував знову, та вчинив посягання на життя, керуючи гвинтокрилом, він навмисно протаранив людей, які були поряд, після чого почав тікати. Другий день
По-третє — і це найабсурдніше — лідер УЗ сам надав доказ власного грубого порушення правил сервера у своїй же скарзі. На його відеозаписі чітко видно, що він перебуває за комп'ютером, повністю контролює ігровий процес, але під час проведення нами процесуальних дій навмисно йде в AFK (. Це є прямим порушенням правил сервера, а саме — Пік. Гравець свідомо використав ігрову механіку AFK, щоб заблокувати продовження затримання та уникнути ІС-відповідальності.
Адміністратор під час розгляду скарги проявив тотальну неуважність: він сліпо покарав співробітників НПУ за статтями 1.1, 1.2, 1.3 Статуту та пунктами держ орг 2.7, 2.40 (NonRP Держ), але закрив очі на те, що сам лідер УЗ демонстрував тотальне NonRP (таран гвинтокрилом, байтинг, ухід в AFK від арешту). КП, закрили КП, хоча там є ознаки порушення від узшника, але як ми знаємо - воно було проігноровано, та закрито КП.
Окремо хочу наголосити на халатному та абсолютно односторонньому підході адміністратора до розгляду цієї справи. Зі мною, як із Заступником лідера НПУ, ніхто навіть не зайти у голосовий канал, щоб вислухати аргументи захисту або розібратися у хронології подій. Скаргу закрили абсолютно "мовчки", повністю проігнорувавши мою думку, позицію та надані докази. Таким упередженим рішенням мені просто перекреслили та зіпсували кар'єру в силових структурах, яку я чесно та сумлінно будував протягом 3 років на цьому проекті. Подібне ставлення адміністрації нівелює будь-яке поняття справедливості.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вище зазначено
5. Дата порушення: від 14.05.2026

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
Зазначую, що від судді, була також рекомендація відкривати КП, що ми і зробили.
Доказ
Ще, де лідер сам зазчанує, що його відсторонили. Докази

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
Ще додам в ОП людині, яка буде переглядати скаргу, де ЗГС держ, не заперечує, що особа є відсторонена, що також прошу взяти до уваги

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
кар'єру в силових структурах, яку я чесно та сумлінно будував протягом 3 років на цьому проекті
Чесно та сумлінно? Чи тоні знову почав користуватись фракційними кнопками щоб "насолити" тим з ким у нього конфлікт, як це було наприклад зі мною ?

дивно що це було оскаржено, так як тоді від нашого любого тоні було дике nrp, і гора брехні в темі де оправдовувася, просив зняття чс і повернення на посаду.

P.S. Це не оффтоп, це нагадування що гравець Тонні Дніпровський не такий святоша яким він себе представляє коли діло доходить до оскаржень.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
Чесно та сумлінно? Чи тоні знову почав користуватись фракційними кнопками щоб "насолити" тим з ким у нього конфлікт, як це було наприклад зі мною ?

дивно що це було оскаржено, так як тоді від нашого любого тоні було дике nrp, і гора брехні в темі де оправдовувася, просив зняття чс і повернення на посаду.

P.S. Це не оффтоп, це нагадування що гравець Тонні Дніпровський не такий святоша яким він себе представляє коли діло доходить до оскаржень.
Так, я помилявся, і я цього не заперечую. Вони вже давно не просто оскаржені, а повністю вирішені та закриті. Я не святий, але за 3 роки гри подібного з мого боку ніколи не відбувалося. А от те, що Ян Булл постійно намагається тицяти свого носа не туди, куди треба, і розкидатися звинуваченнями це вже зовсім інше питання. Прошу припинити спекуляції на минулому та не вставляти свої п’ять копійок у чужі справи.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
Прошу припинити спекуляції на минулому та не вставляти свої п’ять копійок у чужі справи
Це не спекуляції, це нагадування про те що за вами є приклади зловживання посадою в фракції, яка дає вам перевагу над іншими гравцями і покликана наводити порядок в грі, натомість ви періодично використовуєте ігрові механіки щоб шкодити гравцям до яких в вас є особиста ненависть при цьому порушуючи правила будучи на високих посадах.
А от те, що Ян Булл постійно намагається тицяти свого носа не туди, куди треба
так як я гравець 06 серверу і неодноразово стикався проблемою коли ви будучи в фракції нпу перевищували свої повноваження і займались виключно тим що шкодили особисто мені не можу пройти повз.
Я не святий, але за 3 роки гри подібного з мого боку ніколи не відбувалося
вас багато разів покривали і ви до цього звикли, але я вірю в справедливість і впевнений щоб прийшла справедливість потрібно говорити а не мовчати, якщо буде потрібно я витрачу час і підніму теми на форумі, в цьому немає проблеми
Так, я помилявся, і я цього не заперечую. Вони вже давно не просто оскаржені, а повністю вирішені та закриті
Так оскаржені, але тут читаємо і дивуємся, як ви це оскаржили.
трішки детальніше і конкретніше:

тут ви вказували що відіграли кайданки, але ви це зробили після того як їх оділи (відео)
тут ви говорите про "випадково вдарив свого напарника", хоча ви свідомо використовували тайзер проти м4 просто банально промахнулись (і якщо перевірити форум, це не перший ваш PG з використанням тайзера проти людини яка веде вогонь з вогнепальної зброї)
тут ви наче не розумієте де PG, хоча і тайзер і кайданки проти людини яка веде вогонь це PG
"з обшуком я відіграв, що було вилучено", "знайду 19 петрушки", "вилучив в кількості 19шт", це всі відігровки які були xD, ось відео
начхавши на те що ви і так затримували з порушенням правил, провели обшук з порушенням правил, в добавок хотіли ще й криміналку повісити, в якій теж було NRP. так як ви вказали в криміналці що ваш напарник був важко поранений, але після затримання він не відправився в лікарню, а перебував з нами в кімнаті на допиті і обшуку.
потім ви наче не розумієте що порушили не одне правило як серверу так і держ. орг:
"Просте нон рп, це вже масові порушення?"
Нема в моїх діях такого порушення

Це не просто помилки, і ніякого каяття тут не видно.
Натомість ви маніпулюєте тим що при вашій лідерці в фракції наче великий актив "При мені, в НПУ в строю було понад 30 людей, фракція складалась з 100+ людей, і я чув завжди звинувачення в свій бік", хоча це твердження теж сумнівне.

На рахонок вашої роботи, якщо підняти форум, і ваші ж скарги, можна побачити що ви дуже часто займаєтесь "евакуацією" авто, автомобілів гравців, це дуже провокативна річ і ви це знаєте. Натомість ви ніколи не розвозили автомобілі НПУ які регулярно стоять розбиті по всьому києву. Це наводить на думку що ви працюєте в фракції не задля наведення порядку чи хороших цілей, а тільки для утіхи власного его та створення перешкод людям в грі. Навіть будучи на посаді Адміністратора, ви займались подібним.

Коли ми (гравці) бачимо таких копів, які зловживають фракційними кнопками і плюшками, ми не можем адекватно ставитись до фракції нпу, в нас зароджується неприязнь по логічних причинах, що собою провокує на порушкення правил "образ" чи "DM".
Я за те щоб фракція НПУ жила і процвітала, так як вона майже що основна на проекті і вона повинна робити свою роботу, але робити роботу в рамках правил!

Дякую за увагу.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Підстав для відкриття кримінального провадження - немає оскільки докази не містять в собі звукозапису, а лише відео з дуже поганою якістю що не може розцінюватись як відео з боді-камери.

Щодо зняття недоторканості з лідера - під час затримання в ІТТ не є можливим оскільки ви вже не могли його затримати через цей статус.

З суддею проведено бесіду та винесено штрафні покарання за некоректність в даній ситуації.

Покарання коректне.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі