Зачинено Для ГА + ГС/ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
291
Реакції
872
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Добрий вечір, шановна адміністрація, пишу звернення до вас з проханням надати мені довіру на 1 тільки посаду, а саме лідера УЗ. Нажаль дана фракція буде видалена з гри, але для мене це особлива фракція. В ній я почав свій шлях «госсника», перша замка та перша лідерка. Дуже багато гарних моментів та людей зустрів працюючи там, дуже багато роботи було зроблено, багато хто був радий що я був на такій посаді, був актив, та був сенс йти до фракції. Для мене це була та буде особлива фракція. Також, наскільки мені відомо, ви, пані Вікторія теж починали з УЗ, то зрозумієте настільки це особливо для мене. Так, моя поведінка не є адекватною, чи розумною але я обіцяю, даю слово, якщо мені дадуть шанс, не одного покарання за неадекватну поведінку я не отримаю, та буду старатися загалом на проєкті. Дайте мені цей шанс, як дав мені одного разу пан Ярослав коли ставив мене на лідера. Також я сам розумію що моя поведінка не є адекватною, тому я прошу вибачення без виключення кожного гравця якому я зробив шкоди, або образив, вибачте мене.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Вітаю.
Ми звʼяжемося з вами до 23:59, очікуйте відповіді в особистих повідомленнях. Також попрошу вас в майбутньому звертатися до нас в особисті повідомлення, а не писати скарги на форум. Також прошу зачинити скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі