Романа Смитт
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Сер 2023
- Дописи
- 2
- Реакції
- 4
- Бали
- 8
Пропоную розширити автопарк гри для новачків достатньо непоганою автівкою, Fiat 1118 "Kalina".
Авто буде в двух комплектаціях:
1) Fiat 1118 (standart)
Клас авто А
макс. швидкість 165 км/г
передній привід
багажник 50кг
розхід палива 7,5л/100км
об'єм бензобаку 60л
розгін: 14.0 (динаміка цієї комплектації не дуже)
гальма: 6.0 (гальма середньої ефективності, чого буде достатньо для швидкого гальмування з макс. швидкості)
м'ягкість підвіски: 2.5 (автівка буде м'якою, що буде трохи заважати при різких поворотах)
коеф. щеплення з дорогою: 0.75 (не дуже тримка, але буде рвать з низьких обертів)
Ціна за комплектацію: 185.000₴
2) Fiat 1118 1,4 16v
Клас авто А
макс. швидкість 180км/год
передній привід
багажник 50кг
розхід палива 9л/100км
об'єм бензобаку 60л
розгін: 16.0
гальма: 6.0
м'якість підвіски: 2.5
коеф. щеплення: 0.85 (буде трохи цупкішою через менший підхват з низьких обертів)
Ціна за комплектацію: 200.000₴
З зовнішності хочу додати
т.я. в реальному житті, кольорів салону було безліч (тобто це як мінімум 4 кольори з 4 різними малюнками), салон буде фарбувати лише елементи салону, такі як елементи дверних карт та середня частина сидінь.
Як для нової механіки, пропоную зробити, щоб деякі автівки не могли заправлятись 100 бензином, а максимум 98 (камон, ми зараз в сємьорки льємо сотий бєнз, їм по канону вже давно ґаплик повинен бути)
Хочу уточнити! Я хочу додати особливо авто економ класу, через те, що багато яких звичайних автівок, по прикладу кадет, гольф, чи "капєйкі" вже тупо відсутні на багатьох серверах дуже багато часу, тому треба додавати автівки для новачків, в яких не дуже багато грошей.
Всім гарного дня!