Розглянуто Виключно для Керівника проекту!!! СКАРГАщодо неправомірного зняття з посади та перевищення повноважень з боку Головного слідкуючого Держ. організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кондрацький

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
138
Реакції
159
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм адміністратора: Річард Пейс
3. Суть скарги:
Шановне Керівництво проєкту! Звертаюся до вас із проханням розібратися в ситуації, яка суперечить базовим правилам серверу, регламенту адміністрації та принципам неупередженого ставлення до гравців. Суть скарги: [16.05.2026] мене без жодних попереджень, пояснень та оголошення причин було знято з посади Диспетчера Укрзалізниці. Звільнення було здійснене адміністратором через адмін-панель. Одразу після цього у мене за can-модерацією було вилучено ролі заступника лідера в офіційному Discord-каналі, а також видалено з електронної таблиці «Система підвищень». Вважаю дії Головного слідкуючого Державних організацій (або підпорядкованої йому адміністрації) повністю неправомірними з огляду на наступні грубі порушення процесуального характеру: 1. Порушення регламенту звільнення та ігнорування внутрішньоігрових систем: Оскільки звільнення проводилося адміністратором поспіхом, в моїй ігровій трудовій книжці відсутній запис про звільнення з посади Диспетчера УЗ. Це є прямим порушенням логіки ігрового процесу (RP) та правил ведення кадрового аудиту фракції. Мені просто «обнулили» ранг в адмін-панелі без належного оформлення. 2. Повна відсутність аргументації та доказів моєї провини: Мене не було ознайомлено з жодною скаргою проти мене, мені не було висунуто жодних звинувачень чи доган. Зняття з посади відбулося «мовчазно». Відповідно до правил серверу, кожен гравець має право знати причину свого покарання та отримати докази свого порушення. В цьому випадку адміністрація знехтувала цим правилом, що свідчить про упередженість. 3. Втручання адміністрації в кадрову політику фракції (Перевищення повноважень): Посада Диспетчера УЗ є старшим складом, координація якого лежить на Лідерові організації. Я не вчиняв жодних порушень правил серверу, які б передбачали моментальний бан чи зняття адмін-командою. Якщо у слідкуючих були питання до моєї роботи, вони мали передати їх Лідеру УЗ для видачі догани. Натомість відбулося пряме втручання в ігровий процес. На підставі вищевикладеного, прошу Керівника проєкту: Провести внутрішню перевірку дій Головного слідкуючого Держ. організацій та адміністратора, який здійснив звільнення. Запросити у адміністрації докази моєї «провини», через яку мене було знято (якщо такі взагалі існують). Зобов'язати адміністрацію відновити мене на моїй законній посаді Диспетчера УЗ, повернути мені відповідні ролі в Discord та доступ до таблиці «Система підвищень».
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скріншот моєї трудової книжки (де видно відсутність запису про звільнення): Скріншот відсутності ролей у Discord:
Доказ
5. Дата порушення: 16.04.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,915
Реакції
1,794
Бали
253
Вітаю
Вас було звільнено з фракції та знято з посади заступника лідера УЗ через те, що своїми висловлюваннями ви дискредитували дії адміністрації та підривали авторитет адміністративного складу.
Рішення про ваше звільнення було прийняте слідкуючою адміністрацією в межах її повноважень.
Також у зв’язку зі зняттям з посади вам були вилучені відповідні ролі в Discord та доступ до внутрішніх таблиць фракції.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі