Відмовлено Андрій Гром

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝙁𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
176
Реакції
113
Бали
48
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм: 54244
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
3. Суть скарги: Доброго вечора шановна Адміністрація, Сьогодні клан ExsideFamQ зробив 3 івента по 3кк щоб получити бали для зняття догани, Адміністратор Андрій Гром спочатку розглянув тему "Cистема накопичення балів" Тут, Після чого він передивляється тему і відмовляє і додає назад одну догану та одне попередження. Я написав Адміністратору в лс після чого мені він сказав що не правильно розглянув. Я зайшов на форум подивився попередню тему від "Эдуарда Свириденко" Де було Одобрено накопичення балів з ДС там де видно що спонсор івенту був клан ZEVS.Коли клан ExsideFamQ подав з дс то він відмовив, Прошу переглянути теми від клана ExsideFamQ а саме "Система накопичення балів" також "Система Доган | Попереджень кланів" Так як мені здається це предвзяте відношення до клану. Дякую за розуміння!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут 1 Тут 2 Тут 3

5. Дата порушення: 17:05:2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,792
Реакції
2,014
Бали
253
Вітаю, заявка була відмовлена, через те що згідно правил подачі, усі заявки повинні бути подані із вказанням сервера, часу та дати, на скріншотах, цього на жаль немає, тому Вам були відкачені бали та догани/попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі