Відмовлено Зміна ніку для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Жов 2024
Дописи
8
Реакції
10
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Капсайз Сакура
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація!

Звертаюся до вас із приводу питання щодо мого ігрового нікнейму -
Капсайз Сакура. Розумію, що на перший погляд ім'я «Капсайз » може здатися нетиповим для стандартних імен, проте прошу переглянути рішення про його зміну та врахувати кілька фактів.

1. Час гри на сервері та прецеденти перевірки

Я активно граю з цим нікнеймом уже більше одного місяця. За цей період я встиг повзаємодіяти з багатьма гравцями та адміністрацією. Більш того, я проходив перевірки на вступ до державної організації, де лідери схвалювали мій нік. Також під цим нікнеймом я отримував ігрове покарання (бан на 3 дні). Тобто мій акаунт неодноразово перевірявся старшою адміністрацією при видачі покарання, але ні разу ні в кого не виникало питань до мого імені. Мені дивно, чому це питання підняли саме зараз, хоча весь цей місяць нік вважався нормальним і нікому не заважав.

2. Реальний аналог та існування імені в медіапросторі

Слово «Капсайз » у моєму випадку - це не випадковий набір літер і не non-RP абревіатура. Це дійсний псевдонім (Тиць) реального відомого музичного виконавця. Оскільки наш проєкт відображає сучасний світ, існування персонажа з таким творчим іменем є цілком логічним та реалістичним.

3. RP-обґрунтування

За логікою мого персонажа, це ім'я є його свідомим вибором (сценічним псевдонімом або офіційно зміненим ім'ям), пов'язаним із музичною культурою. У реальному світі люди часто офіційно міняють імена на свої псевдоніми. Мій нікнейм не несе в собі мети якось потролити чи порушити атмосферу, а навпаки — створює унікальний образ, до якого гравці на сервері за місяць уже звикли.

4. Адекватність нікнейму

Нікнейм читається чітко, не містить якихось образ, матюків чи прихованого підтексту. Він звучить стильно та нормально поєднується з прізвищем Сакура.

Враховуючи те, що я вже довго граю під цим ім'ям і воно фактично пройшло перевірку часом та різними адмінами, прошу проявити лояльність та дозволити мені залишити нікнейм
Капсайз Сакура.

Дякую за увагу!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 16.05.2026

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі