Відмовлено Bat Cop біографія Денис Міллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мiллер

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
98
Реакції
73
Бали
23
Особиста інформація
ПІБ: Денис Костянтинович Міллер
Дата народження: 18 січня 2003 року
Вік: 23 роки
Місце народження: Харків
Місце проживання: Київ
Національність: Українець
Стать: Чоловіча
Зовнішність

• Зріст: 189 см

• Вага: 78 кг

• Статура: Спортивна

• Колір очей: Блакитні

• Зачіска: Чорне, трохи довге волосся
Родина
Моя родина завжди була для мене прикладом сили, праці та дисципліни.
Мати була власницею великої рієлторської компанії, яка працювала у Харків, Дніпро та Словаччина. Вона багато працювала, розвивала бізнес та показувала мені, що для успіху потрібно бути наполегливим і відповідальним.

Батько навчався на юриста, але згодом вирішив піти у власний бізнес. Він відкрив свій завод і почав активно його розвивати. Завдяки своїй праці, характеру та впевненості він зміг побудувати стабільний бізнес. Саме батько навчив мене бути сильним, відповідальним та ніколи не боятися труднощів. Я завжди хотів бути схожим на нього та продовжити його справу.

Хобі
• Колекціонування
Реконструкція історичних подій

Особливі риси

• Лідерський характер

• Впевненість у собі

• Безстрашність та рішучість
Дитинство

Я народився у місті Харків. Моє дитинство було дуже цікавим і насиченим. Я часто гуляв із друзями, ми їли морозиво, ходили на річку та їздили разом відпочивати. Батьки багато працювали, тому я старався добре вчитися, щоб у майбутньому стати успішним, як вони.

У школі я навчався добре, отримував у середньому 8–10 балів. Особливо запам’ятався випадок із хокею, коли наша команда зайняла перше місце, але під час гри я травмував коліно. Незважаючи на труднощі, я завжди залишався сильним духом.

У школі мене часто обирали лідером, тому що я мав сильний характер, умів керувати командою та вести людей за собою. Під моїм керівництвом ми часто перемагали у різних заходах та змаганнях.

Я дуже добре ставився до своїх батьків, і вони завжди підтримували мене. Саме вони виховали в мені дисципліну, силу характеру та бажання добиватися більшого.

Після закінчення школи я вступив до юридичного навчального закладу, тому що хотів піти шляхом батька та досягти успіху у житті.
Навчання в коледжі

Після школи я вступив до коледжу, де наполегливо працював заради своєї мрії — зайняти гідне місце в житті та продовжити сімейну справу. Перший курс був важким, але я не здавався. Саме там я познайомився з новими друзями та ще більше загартував свій характер.

Навчання давалося мені добре. Особливу увагу я приділяв правознавству та фізичній підготовці, адже розумів, що в цій сфері потрібно бути не лише розумним, а й сильним фізично.

Батьки пишалися мною та подарували новий комп’ютер, щоб я міг і далі розвиватися та навчатися. У коледжі я активно брав участь у спортивних змаганнях та різних заходах, що допомогло мені ще більше розвинути свої лідерські якості.
Я був старостою групи, слідкував за дисципліною та допомагав одногрупникам із навчанням. Це дало мені хороший досвід керування
, який у майбутньому став дуже корисним.
Коледж я закінчив із високими оцінками, отримуючи 10 балів із багатьох предметів. Під час навчання також трохи підпрацьовував у батька, допомагаючи на заводі та спостерігаючи за розвитком бізнесу. Саме тоді я навчився відповідальності та зрозумів, наскільки важливо правильно керувати людьми й процесами.
Служба в ДКВС
Свою службу в ДКВС я розпочав у 18 років. На той момент я ще був недосвідченим, але керівництво та старші колеги допомагали мені освоїтися й навчитися правильно виконувати свої обов’язки. Саме тоді я зрозумів, що це дійсно моя справа.
Я швидко знайшов спільну мову з колективом. Ми підтримували один одного, працювали дружно та завжди поводилися професійно. У вільний час грали в настільні ігри, їздили на шашлики та добре проводили час разом.
Завдяки наполегливій праці вже через три місяці я отримав перше підвищення. Ще через кілька місяців — наступне. Я багато працював, старався показувати хороший результат, і це помічало керівництво. Батьки дуже пишалися мною.
Через рік служби я вже мав звання підполковника.

Одного разу генерал доручив мені відповідальне завдання — перевезення в’язнів.

Я поставився до цього максимально серйозно та разом із колегами успішно виконав поставлену задачу.

Особливу роль у моєму становленні відіграв мій колега та наставник Кирило — полковник, який допоміг мені адаптуватися до умов служби в ДКВС. Саме він підтримував мене, навчав та мотивував до розвитку й отримання нових звань.

У свій вільний час я багато готувався та вдосконалював свої навички, адже мав мету стати полковником. Я ніколи не шкодував про свій вибір професії та пишаюся тим, що пішов шляхом честі, дисципліни та відповідальності.
Завжди прагнув до саморозвитку та вдосконалення своїх навичок.
• Вмію швидко приймати рішення у складних ситуаціях та нести відповідальність за свої дії.
• Поважаю дисципліну, чесність та справедливість, адже вважаю ці якості основою сильного характеру.
• Завжди намагаюся підтримувати близьких людей та допомагати тим, хто цього потребує.

З повагою,
Полковник ДКВС
Денис Міллер
18.05.2026

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,228
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Ознайомтесь з правилами написання біографії за цим посиланням -
ПРАВИЛА

Приклад написання RolePlay біографії - БІОГРАФІЯ

Прошу звернути увагу, що біографія має містити 5000 символів без пробілів, написана власноруч без чіткої допомоги АІ, оформлення кольоровим, гарним шрифтом та містити відповідні зображення для якісного оформлення.
Також не забувайте за правило КД — 24 години від часу відмови.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі