Назар Артемов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Чер 2023
- Дописи
- 38
- Реакції
- 52
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм порушника: Назар Вербецький
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Їхав собі просто, став бо хотів перемістити петрушку з одного слота та поставити туди їжу, в мене не виходило, і я думаю поїду подивлюсь що за автівка стоїть, бачу що там виглядає гражданский скін, під'їжаю ближче а там клановець Ярик Громов 104022 з клану Alliance він був не затриманий, тому працівник СБУ співпрацює з кланами під час робочої зміни та викристовує службове авто для співпраці, після чого або працівник або сам клановець пробив мені колесо, і вони поїхали до СБУ
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
(додам приближені фото де видноя к з вікна службової автівки висовується клановець зі зброєю https://imgpile.com/p/EW0Lpto)
6. Дата порушення: 18.05.26 (21:27)
2. Нікнейм порушника: Назар Вербецький
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Їхав собі просто, став бо хотів перемістити петрушку з одного слота та поставити туди їжу, в мене не виходило, і я думаю поїду подивлюсь що за автівка стоїть, бачу що там виглядає гражданский скін, під'їжаю ближче а там клановець Ярик Громов 104022 з клану Alliance він був не затриманий, тому працівник СБУ співпрацює з кланами під час робочої зміни та викристовує службове авто для співпраці, після чого або працівник або сам клановець пробив мені колесо, і вони поїхали до СБУ
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 18.05.26 (21:27)