Розглянуто каф без причини, уникнення RolePlay, NonRP держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1. Олежа Капрізон
2. Леша Ревера 131795
3. НПУ
4. Прошу адміністрацію запросити відкат в співробітника НПУ який сьогодні в період часу 8:50+-2-3хв., кафнули мене під входом в ЦР під який я приїхав на своєму авто, за мною не було ніякої погоні або чьогось подібного... під самим входом на міткі я зупинився бо просто зупинився, два співробітника НПУ зажали мене та один з них щось почав говорити в голосовий чат гри, я відразу-же написав в ігровий чат гри "я щось порушив? - я без звука пишіть і відігруйте будь-ласка в чат гри" - після чього вони наче не бачили цього що я писав і просив, продовжували говорити в голосовий, я повторно продублював ще раз 5-7 "я щось порушив? - я без звука пишіть і відігруйте будь-ласка в чат гри" , після 10хв мороки з горе НПУшніками на мітці входу в ЦР він так і не зрозумів що я без звука, по ітогу кафнули мене, привезли в каталашку і проморочили голову ще там хвилин 15 і за цей час я повторно дублював їм в чат гри своє: "я щось порушив? - я без звука пишіть і відігруйте будь-ласка в чат гри" так як в той момент дійсно не було можливості грати зі звуком - по ітогу мені видали розшук, і посадили...
Прошу перевірити відкат затримання та розсудити та видати справедливе покарання. Дякую
5. Нажаль не відкотило..(
6. 18.05.26 час 8:50 - 9:15

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
297
Реакції
630
Бали
153
Вітаю, переглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець #131795 отримає догану.

2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі