Розглянуто Девіс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисий

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
42
Реакції
93
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Ілля Лисий
2. Нікнейм адміністратора: Девіс
3. Суть скарги: По мені тулить ЗСУ я його відповідно вбиваю, під час перестрілки мій друг викликає репорт. Цей чудовий адміністратор якого я дуже поважаю та люблю мене відкидує, не розібравшись в ситуації. потім я його позвав і на емоціях почав говорити що він не розібрався в ситуації і на похуях проігнорував через секунд 40 рк+тк від людини яка по мені тулила. Дуже обожнюю адміністрацію 05, якій ''важливо'' на допомогу гравцям і їм аби зафармити акоїни.
Бо це вже реально дістало, адміністрація не перший раз видає покарання які потім оскаржуються, і нічого не робить. Проводять ''бесіду'' яка нічим не допомагає.
Розуміючи як ви любите відмовляти скарги та ігнорувати неправильну видачу покарань, то знаю що скарга буде відмовлена.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): клікабельно
5. Дата порушення: 18.05.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,544
Реакції
2,313
Бали
253
Вітаю, гравцю буде видано покарання та з ігровим помічником буде проведена бесіда.
Ми з адміністрацією не тільки проводимо бесіду, але вони і отримують покарання - це все залежить від ситуацій та кількість порушень з боку адміністраторів. З ваших останніх висловлювань в цій темі в бік адміністрації ви отримуєте бан на 2 дні за:
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі