Відмовлено Терміново до розгляду.Конфіскація бізнесу Роман Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
15
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм : Влад Гроза 93980
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген 192451
3. Доказ

4.суть скарги: Доброго дня. Прошу переглянути рішення щодо конфіскації бізнесу/АЗС та мого бану на 6000 днів до конфіскації майна

Ситуація була наступною: я випадково опинився поруч під час зльоту бізнесу та вирішив спробувати взяти участь.
Я був не підготовлений, та не планував брати участь, так як розумів що це не реально і шанс мінімальний.
Запис екрана був увімкнений приблизно за хвилину до початку зльоту. У результаті мені вдалося виграти бізнес, після чого його було конфісковано через те, що запис не відповідає вимозі «5 хвилин до зльоту».

З першої секунди запису видно що сторонніх програм ніяких не було запущено
Я розумію, що формально правило було порушене, і не заперечую цього. Однак прошу звернути увагу на кілька моментів:

— На наданому записі відсутні будь-які сторонні програми, чіти, трейнери або інше заборонене ПЗ.
— Відео є безперервним, без монтажу та обрізок.
— Повністю видно процес участі та отримання бізнесу.
— Підстав вважати, що бізнес був отриманий нечесним шляхом, на записі немає.

Також хочу зазначити, що в мене досить слабкий ПК, через що тривалий запис екрана суттєво впливає на продуктивність гри та може спричиняти просадки FPS і підвисання. Саме тому запис був увімкнений не за 5 хвилин, а вже безпосередньо перед початком зльоту, коли я вирішив спробувати взяти участь.

Фактично причина покарання полягає лише в недостатній тривалості запису, а не в наявності будь-яких порушень з мого боку. Прошу врахувати, що запис усе ж був наданий, хоч і не за 5 хвилин, а приблизно за хвилину до події.

Я не намагаюся сперечатися з правилами проєкту та визнаю свою помилку в тому, що не увімкнув запис раніше. Але прошу розглянути можливість скасування конфіскації, оскільки прямих доказів використання забороненого ПЗ або нечесної гри немає.

Я розчарований рішенням адміністратора, на проєкті я давно, ніколи не вдавалося зловити бізнес або квартиру.
Я дуже зрадів коли мені вдалося це зробити, емоції переповнювали.
Але в той же момент адміністратор мене розчарував.

Я граю на проєкті з 2023 року, за весь цей час не мав жодних банів чи серйозних порушень. Завжди намагався дотримуватись правил та грати чесно. Саме тому дана ситуація є для мене неприємною, оскільки вона пов’язана лише з формальною вимогою до довжини запису, а не з порушенням правил гри.

Пропоную керівництву проєкту зі мною звʼязатись для вирішення цього питання мій діскорд: vladgroza
Телеграм: Vlados_7787
Так як я та мої друзі дуже обурені не справедливістю рішення адміністрації.
Складається таке враження що адміністрація навмисно ускладнює гравцям гру на сервері

Виникає питання: чи буде бажання грати на проєкті в мене та у моїх друзів яких я привів на проєкт ?

Порушення все ж таки мінімальне
Ніяких сторонніх програм не відкрито

Також хочу звернути увагу, що сама по собі відсутність саме 5-хвилинного запису не свідчить про використання стороннього ПЗ. У моєму випадку на відео присутня демонстрація екрана перед входом у гру, а також повністю видно сам процес участі у зльоті без будь-яких переривань чи монтажу.

Фактично різниця полягає лише у тривалості запису. При цьому сам запис не містить жодних ознак використання сторонніх програм або нечесної гри.

Саме тому прошу врахувати не лише формальну невідповідність тривалості запису вимогам, а й фактичну відсутність будь-яких доказів порушення правил з мого боку.

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
15
Реакції
13
Бали
8
В вас було бізнес конфісковано праіильно, також ви можете отримати бан за обман адміністрації, ви вказали що немає сторонів програм, на відкаті видно що у вас виведений таймер, це робити заборонено, тому в вас просто заберуть бізнес та може дадуть бан за обман адміністрації
Це ваша особиста думка, моя думка інакша.
Таймер стоїть для нормальної роботи далекобійника
Таймер має похибку, тому на нього курс я не тримав
А орієнтувався на час в телефоні
Тому якщо ви не адміністратор, то ваша думка мене не цікавить

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Ви порушили правила ведення відеозапису під час зльоту
Очікуйте конфіскацію АЗС,після цього блокування буде знято

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі