Розглянуто порушення правил UG 7.2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
27
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Семи Потужний
2. Нікнейм порушника: Марсік Зеленюк
3. Назва клану порушника:SOKOLENKO
4. Суть скарги:Мав особисті непорозуміння з гравцем Марсік Зеленюк, але на особистості не переходив. Даний гравець опублікував на офіційному Discord-сервері нашого 03 сервера моє фото з образливим змістом. Процитую його: «Дайте на їжу, зайду через 2 хвилини». Також він особисто тегнув мене, щоб привернути увагу до того, що саме він це зробив.
Ознайомившись із правилами проєкту, я побачив цікаве правило, яке містить такий зміст:
7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців у реальному світі. Додатково вважається: злив фотографій, вимагання / випрошування / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA.
Під цей склад скарги підпадає злив фотографій, оскільки цей гравець зробив це не в особистих повідомленнях, а в офіційному Discord-каналі нашого сервера.
Прошу прийняти всі можливі санкції. Докази будуть прикріплені нижче.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1779199365447.png

6. Дата порушення:19.05.2026

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Зв'яжіться зі мною для уточнення інформації.
Діскорд - solomoncls

У разі підтвердження фактів гравця буде покарано згідно з правилами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі