Відмовлено Оскарження Блокування | Хіро Такаши

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadyos99

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
8
1. Мій нікнейм: Торнадо Одесса [61407]
2. Нікнейм адміністратора: Хіро Такаши [15468]
3. Суть скарги:
Вітаю.
Прошу переглянути моє покарання.

Ситуація була емоційною: по мені відкрили вогонь без будь-яких пояснень чи нормального діалогу, після чого я на емоціях написав фразу “мам ****************************”. Це не було зверненням до конкретної людини та не мало на меті образити чиїхось рідних.

На скріншоті відсутній повний контекст ситуації до цього моменту. Також не видно можливих провокацій або дій зі сторони гравців, які передували моєму повідомленню. Фраза була написана виключно через емоції та агресію від ситуації в моменті.

Я розумію, що висловлювання було грубим, і не заперечую цього, однак вважаю, що 15 днів блокування - занадто суворе покарання саме для цієї неоднозначної ситуації, де не було прямої адресної образи рідних конкретного гравця.

Окремо прошу врахувати, що через настільки довгий бан я можу втратити свій бізнес/АЗС, у який було вкладено багато часу та ресурсів. Для мене це дуже суттєва втрата, тому прошу поставитися до ситуації з розумінням та, за можливості, пом’якшити покарання або замінити його на менш суворе.

Прошу врахувати:

• відсутність прямого звернення до конкретної особи;
• відсутність повного контексту ситуації;
• емоційний характер повідомлення;
• можливі провокації перед ситуацією;
• ризик втрати бізнесу через тривалий бан.

Також хочу зазначити, що раніше з моєї сторони подібних порушень ніколи не було. Я завжди намагався дотримуватись правил серверу. У своєму повідомленні я не мав на увазі чиїхось конкретних родичів і ні до кого персонально не звертався - це була лише емоційна фраза, написана на фоні конфліктної ситуації та агресії в моменті. Гарантую, що подібна ситуація більше ніколи не повториться.

Дякую за розгляд оскарження.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): додав скриншот
5. Дата порушення: 19.05.2026

Вкладення

• Доказ отриманого покарання.png
    Доказ отриманого покарання.png
    1.5 Mб · Перегляди: 16

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,544
Реакції
2,313
Бали
253
Вітаю покарання видано вірно, та виключень щодо провокацій нема в цій ситуації, також вам видали мінімальне покарання згідно нормативу.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі