Відмовлено Для Керівника проекту | Скарга на ЗГА Коді Флоренс | Не згоден з вердиктом / Поверхневий розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Жов 2024
Дописи
8
Реакції
10
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Капсайз Сакура
2. Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна головна адміністрація!

Звертаюся до вас із апеляцією на рішення
Заступника Головного Адміністратора Коді Флоренса. Нещодавно я подавав клопотання щодо свого нікнейму Капсайз Сакура, у якому детально розписав усі аргументи, чому цей нік є повністю адекватним та має право на існування. Проте ЗГА закрив тему короткою шаблонною фразою «ваш нікнейм не є РП ніком», абсолютно проігнорувавши всі надані мною факти.

Прошу ГА переглянути ситуацію особисто, враховуючи наступне

1. Ігнорування аргументів щодо реального існування імені

У попередній скарзі я чітко зазначив, що «Капсайз» — це не вигаданий набір літер і не non-RP брехня, а реальний сценічний псевдонім відомого музичного виконавця. В сучасних реаліях люди офіційно змінюють паспортні дані на свої творчі імена. Чому ЗГА вважає, що персонаж у 2026 році не може мати таке ім'я за біографією — мені не зрозуміло. Розгляд моєї заяви був суто формальним і поверхневим.

2. Факт тривалої гри на сервері (Понад 1 місяць)

Я граю з цим ніком більше місяця. Я проходив перевірки від лідерів при спробі вступу до держ. організацій. Більше того, я отримував бан на 3 дні від старшої адміністрації, і тоді мій акаунт ретельно перевіряли, але претензій до ніку не було. Чому місяць нік вважався нормальним і проходив усі системи перевірок, а зараз раптово став «non-RP»? Це виглядає як несправедливе ставлення.

Я не намагаюся порушити правила чи зіпсувати атмосферу сервера, мій нік звучить цілком адекватно і нікому не заважає. Я дуже вклався в цього персонажа за цей місяць.

Прошу Головного Адміністратора проявити лояльність, вникнути в ситуацію та винести справедливий вердикт, дозволивши мені зберегти нікнейм Капсайз Сакура.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць

5. Дата порушення: 18.05.2026

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!

Псевдонім російського виконавця "Cupsize" це не є ім'я та не може братись до уваги, як ім'я.
Воно не є коректним та потребує зміни.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі