Моріарті Хелл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Чер 2025
- Дописи
- 19
- Реакції
- 77
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм: Моріарті Хелл
2. Нікнейм адміністратора: для Олега Галицького
3. Суть скарги: Суть проблеми це відбирання скіна без компенсації бо він був заборонений, а через місяць він знову стає дозволений так верніть скіна або компенсуйте його.
4. Відео на форумі фракційних скінів де скіна Зеленського у списку нема :
5. Відео де я передаю скін адміністратору :
Шановний Олег Галицький
Хочу звернутися щодо ситуації зі скіном «Зеленський», який раніше був вилучений у мене через те, що на той момент він вважався забороненим.
Я віддав його на вимогу адміністрації та з розумінням поставився до рішення серверу, хоча сам скін був придбаний мною чесно за ігрову валюту на Центральному ринку. Але зараз виникає логічне питання, оскільки на даний момент цей скін знову дозволений.
Тому вважаю справедливим:
Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння.
2. Нікнейм адміністратора: для Олега Галицького
3. Суть скарги: Суть проблеми це відбирання скіна без компенсації бо він був заборонений, а через місяць він знову стає дозволений так верніть скіна або компенсуйте його.
4. Відео на форумі фракційних скінів де скіна Зеленського у списку нема :
Шановний Олег Галицький
Хочу звернутися щодо ситуації зі скіном «Зеленський», який раніше був вилучений у мене через те, що на той момент він вважався забороненим.
Я віддав його на вимогу адміністрації та з розумінням поставився до рішення серверу, хоча сам скін був придбаний мною чесно за ігрову валюту на Центральному ринку. Але зараз виникає логічне питання, оскільки на даний момент цей скін знову дозволений.
Тому вважаю справедливим:
- повернути мені даний скін
- або компенсувати його вартість
Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння.