Розглянуто Посадили після використання ключа свободи | D - 165

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Жендосович

Шановний гравець
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
29
Реакції
44
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Женя Жендосович
2. Порушник: Тімочка Бумер 91316
3. Суть скарги: Зараз распишу все так як нема відкату.
У мене була втеча від погоні. Мене посадили на дві години приблизно о 12:25:00 20.05.2026 року, та я використав ключ свободи. Далі через хвилину мене одразу же кафають (2.48. Заборонено повторно карати гравця який скористався предметом «Ключ свободи». | Деморган 45 - 80 хвилин
Приклад: гравець скористався предметом «Ключ свободи», його не можливо посадити повторно за порушення по яким він був затриманий раніше.), і ведут одразу саджати. Я викликаю адмінів, та відповідає Ярослав Кримський. Він каже що нічим допомогти не може, хочу у адмінів повинні бути логи. По логам прекрасно буде видно як мене посадили, я використав ключ свободи і потім знову посадили. Також прохання запросити відеозапис від порушника Тімочка Бумер 91316, якщо не буде відеодоказу то це інше покарання (2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн
Примітка: докази повинні містити всі процесуальні дії, від початку ситуації з самим порушенням до кінця.). Якщо він надасть відкат то перегляньте повністю ситуацію як він мене посадив після використання ключа свободи
4. Дата та час: 20.05.2026 (12:25:00-12:35:00)

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,570
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Гравець Тімочка Бумер [91316] отримає покарання у вигляді Деморгану на 60 хвилин
2.48.
Заборонено повторно карати гравця який скористався предметом «Ключ свободи». | Деморган 45 - 80 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі