В очікуванні Покращення бізнесу

Михайло Сивенко

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Всіх вітаю!

1 частина

Я власник McDonalds
(Продуктовий магазин) на 07 сервері , і хотів би запропонувати покращення цього магазину, бо його розташування це McDonalds , багато людей не користуються їм , бо думають що краще в атб зайду, я б хотів запропонувати щоб зробили для нього оновлення а саме:
Можливо добавити коли ти влаштовуєшься на роботу Курьером то 1-2%(Франчайзинг) капало в фінку(бо якось не дуже логічно що це ж біля глово а толку нуль)
А якщо додати це, то можна ще запровадити , щоб власник цього бізнесу міг купляти в автосалоні транспорт та поліпшити життя кур’єрів, які напряму можуть його орендувати (але спочатку буде тільки 10 місць, а докупати кожне місце по 500 тисяч та кожні наступні 5 місць вартість покупки місця зростає на 100к).
Ще можна додати унікальний товар(а саме брендована) яка буде трохи ліпше ніж в магазині типу як карбонара ось пару моїх варіантів :
Сет бургер Меню - на 15 сек дає реген хп та втуляє голод на 75% і хп на 75%
Фірмове меню McDonalds - відновлює на 100% ситості та здоров'я
Спортивне меню - баф щоб менше витрачати голоду на 30 хв

Ще можна додати що якщо кур'єр працює на транспорті компанії(бізнесу) то до зп йде фіксована сумма (5 або 10%) як вирішить власник(мінімум 3% на користь гравцям) - саме це підніме інтерес новачків до роботи

Додати McDrive - мітка де водії можуть купити їжу не виходячи з транспорту

2 частина

1) Ідея щасливі: "Щасливі години"
Суть - власник в панелі управління може виставити певний час (наприклад з 20.00 по 21.00) в ці години діє додаткова оплата (+15%)

2)Унікальний бренд та квести
Додати щоденне мікро-завдання для новачків біля бізнесу

3) Брендування транспорту під доставку
Типу як зараз брендують автівки та мотоцикли

Це зробить цю кур’єрську службу різноманітнішою та більш цікавою для всіх людей.

Останнє редагування:

Аерович

Новий гравець
Реєстрування
8 Тра 2026
Дописи
7
Реакції
4
Бали
5
чудова ідея! я б на такій роботі працював, я би цій роботі дав 5-6 лвл (тіпа з якого лвл можна працювати) і ідея з макдрайв тоже прикольна тому що лень виходити з автівки а поїсти треба на ходу

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі