Розглянуто Ігнорування репортів адміністрацією /Атсукі, Зубков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
424
Реакції
145
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Атсукі, Ілля Зубков
3. Суть скарги:

По порядку:

У мене забагувався мотоцикл, я покликав адміністратора, у мене було буквально мало HP.

Я намагався сказати у voice-чат, але мікрофон був вимкнений. Потім почав писати в чат, але під час цього, на мою думку, один з адмінів телепортувався до мене і вбив мене (через /pwarp, а не /sp - саме який тепнувся, але можливо це був і не адмін, тут точно не знаю, але ж по логам це все видно).

Я одразу написав у чат, навіщо мене вбили, бо знав, що за ситуацією слідкують адміни.

Адміністратор Владислав Атсукі відповів:

"На щастя, вбили вас не ми"

Я написав: окей, якщо це не ви, тоді посадіть гравця в деморган, адже всі, хто телепортувався(адміни), бачили, що я нічого не робив.

Минуло кілька хвилин - реакції нуль.
Я написав у репорт:

"В. Атсукі, чому ще не посадили гравця, який мене DM-нув?"

Після цього Владислав мене просто проігнорував.

А адмін Ілля Зубков (який також на попередній репорт відповідав, що працює по заявці, коли я писав про забаганий мотоцикл) відповів:

"Якщо у вас є докази цього порушення, зверніться на форум"

Я вибачаюсь, але що це за двіж на адмінці відбувається?
Що це за ігнорування репортів і халатне ставлення до гравців?

Складається враження, що репорти розглядаються формально або взагалі не доводяться до кінця. Як гравцю отримувати задоволення від гри, коли до звернень таке ставлення?

Прошу розібратись у ситуації та вжити заходів щодо адміністратора Владислава Атсукі та адміністратора Іллі Зубкова, оскільки, на мою думку, вони не готові ще повноцінно виконувати обов’язки адміністратора.

Дякую.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1. Історія нашого чату, після того як вбили мене, але там все видно хто відповідав і що писав
2. "потужна" халантна відповідь іллі зубкова, який все мав бачити, бо на попередній репорт він відповідав мій, що працює по заявці
5. Дата порушення: 20.05.2026

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
297
Бали
108
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, та відеодокази від адміністрації, виношу наступний вердикт:
На відеодоказах від адміністрації, на жаль, не видно хто та за яких обставин вас вбив, адміністратори запізно прийшли до вас.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі