Розглянуто Бан за 6000 днів/Звернення до ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
5
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Руслан Ахметов
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна ГА. Зпочатку хотів вас привітати з постом ГА. Хочу звернутись до Вас, Вікторія, з проханням особисто розібратися в моїй ситуації, оскільки попередня відмова через «прострочений термін» була винесена суто формально і без урахування реальних обставин, в яких моєї вини немає.
14 або 15 березня мій акаунт було заблоковано автоматично самою системою (сервером) на 6000 днів з причиною «до скарги на форумі». Конкретного ніка адміна чи причини вказано не було. Я зорієнтувався миттєво і в той же день написав у Discord Серго Голду, який на той момент був ЗГА (зараз він спецадмін), адже за практикою сервера він завжди направляв гравців в особисті повідомлення для розбору таких технічних банів. Ми коротко списалися, він покликав мене в голосовий канал, але я був на тренуванні і не міг зайти. Повернувшись увечері, я одразу відписав йому, але після цього Серго Голд просто почав мене ігнорувати. Я намагався зв'язатися з ним наступного дня, але відповіді так і не отримав, а тодішня ГА моє повідомлення у телеграмі навіть не прочитала.
Виділені регламентом 7 днів на оскарження ще навіть не встигли пройти, як через 2 дні після початку цього ігнору мені знадобилося терміново виїхати з країни до Угорщини. Я перебував за кордоном тривалий час, не мав із собою ПК, тому фізично ніяк не міг займатися форумом чи грою, навіть якби дуже хотів. Як тільки я повністю звільнився, повернувся в Україну та зміг сісти за комп'ютер - я одразу написав скаргу, щоб повернутися в гру, але отримав шаблонну відмову через те, що «термін оскарження минув».
Прошу Вас підійти до ситуації індивідуально і взяти до уваги, що бан на 6000 днів від сервера - це лише тимчасове технічне заморожування «до з'ясування», а не остаточний вирок за порушення, і моя справа так і не була розібрана. Я не ігнорував правила, а звернувся до керівництва в перші ж години, і термін було упущено лише через комбінацію ігнору з боку колишнього ЗГА,ГА,та мого термінового виїзду. Прошу ознайомитися з моїми доказами та допомогти зняти це автоматичне блокування. Також прошу Вас зв’язатися зі мною особисто в Telegram для обговорення деталей, або ж я можу написати Вам сам у приватні повідомлення.
4. Докази отриманого покарання:
1779226048385.png

Посилання на попередню скаргу на форумі, де Серго Голд відповів «минув термін»:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан-без-причини.399813/

Переписки в Discord, що підтверджують звернення в перший день та подальший ігнор:

1779226619184.png1779226703010.png1779226745187.png1779226782594.png
Мій Telegram для зв'язку: @luxorp

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,613
Реакції
1,073
Бали
253
Вітаю
Вас було розблоковано
Не порушуйте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі