Артем Ковестюк
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Кві 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
Я, громадянин України Артем Ковестюк, подаю заяву до прокуратури на громадянина Яков Денисович та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу перевірити дії працівника поліції та покарати його у разі порушень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: клік
Дата і час інциденту: 22.05.26 | 23:05
До скарги до прокуратури додаю: клік
Електронна копія ID-картки: клік
Номер телефону , електронна пошта: ovstk
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
Яков Денисович, з нагрудним жетоном №97687, зупинив мене за ст. 15 ЗУ про НПУ, не сказавши навіть, що йде відеофіксація за ст. 18 ЗУ про НПУ.
Після цього я спитав, яка стаття передбачає відповідальність за їзду без номерних знаків, на що він відповів “4.3”, хоча такої статті навіть в КпАП немає.
Також за ст. 16 ЗУ про НПУ попросив покинути ТЗ, хоча це в нас “Зупинення транспортного засобу”.
Також ст. 15 ЗУ про НПУ ч. 2 каже: “Якщо поліцейський зупиняє водія за порушення ПДР, він повинен перевірити у водія “Посвідчення водія” та “Свідоцтво на транспортний засіб” та за допомогою планшетного пристрою перевірити наявність розшуку у громадянина. В такому випадку перевірка паспорта буде незаконною.” Проте він перевірив паспорт та водійське посвідчення замість техпаспорта.
Також він не давав мені першу законну вимогу, а вже каже "Друге попередження".
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу перевірити дії працівника поліції та покарати його у разі порушень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: клік
Дата і час інциденту: 22.05.26 | 23:05
До скарги до прокуратури додаю: клік
Електронна копія ID-картки: клік
Номер телефону , електронна пошта: ovstk