Відмовлено Оскарження рішення минулого ЗГА || Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cергій Будніченко

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
35
Реакції
13
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Сергій Будніченко
2. Нікнейм адміністратора: Крістіан Родаріо (Знятий)
3. Суть скарги: Оскраження рішення ЗГА у цій скарзі. Стосовно рішення минулого ЗГА маю аргументи які на мою думку можуть вплинути на нове рішення ГА.
Отож рішення минулого ЗГА таке: У вас немає чіткої угоди,згідно якої вказано дату точного повернення гаража + пройшло чимало часу.

3.1. Стосовно чіткої угоди: на
цьому скрині видно останній договір, умови якого були прописані так, що гараж повинен був бути повернений мені 11.11.25, та сплачена орендна плата в розмірі 5кк. Також гараж повинен був бути повернутий одразу мені, а не Володі Тейту, як це сталося.

3.2. Стосовно того, що пройшло чимало часу: з цим згоден, але на те були доволі серйозні причини. Відключення світла по 20 годин на добу, небажання грати, та я буквально не мав можливості це робити й залишав гараж у власності Володі Тейта з надією, що хоч він щось заробить. На мою думку, це поважна причина на дозволенний відхід від правил для Головної адміністрації сервера.

Прошу вас переглянути рішення ЗГА та винести остаточний вердикт щодо цієї скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Докази чіткої умови, Відмовлення скарга, Графіки відключень.
5. Дата порушення: 19.05.2026

Останнє редагування:

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
298
Бали
108
Вітаю!
На жаль, повернення гаражу неможливе!
Пройшло вже занадто багато часу!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі