Відмовлено Матвій Мужило | СБУ | Масові порушення правил держ.орг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Сергій Пасечник
2. Нікнейм порушника: Матвій Мужило | СБУ
3. Суть скарги:
Будемо детально описувати та відтворювати ситуацію. Почнемо.
На першому фрапсі [тик] на тайм-коді 02:30, мною була сказана фраза, цитую: "Повторюю ще раз, чи ти глухе, їдь в лікарню, ніякий паспорт я тобі показувати не буду" працівник СБУ прийняв цю фразу як ОБРАЗУ працівника, чим вже показав свою некомпетентність та упереджене ставлення, так як дана фраза в ІС контексті ніяким чином не може бути прийнята як образа.
Далі, прийшов момент вилучення предметів. На фрапсі номер 2 [тик] на тайм-коді 00:30 заступник лідера чітко зазначає, що буде зараз перевіряти дозвіл на всі мої речі, після чого, на тайм-коді 02:52 він вилучає зброю МП5, яка ЖОДНИМ чином не являється незаконною, для неї потрібна лише системна ліцензія, яка в мене звісно ж є, але працівник вирішив не перевіряти її, чим порушив правило держ.орг: 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно. та показавши при цьому свою некомпетентність та знову ж таки, предвзяте ставлення.
Далі, прийшов момент оголошення в розшук. Тут працівник СБУ показав всю свою некомпетентність та максимально багато порушень, почнемо. На фрапсі номер 3 [тик] на тайм-коді 02:23-02:53 він зачитує статті, за які мене буде оголошено в розшук, давайте їх розберемо:
1. Використання зброї без ліцензії - перше порушення. Зброю я взагалі не використовував і повторюсь, в мене була лише МП5, на яку діє системна ліцензія, яка в мене є
2. Образа та приниження честі працівника - друге порушення. Образи не було, приниження честі - тим більше.
3. Зберігання наркотичних препаратів - питань немає
4. Не сплата штрафів - третє порушення. Ніяким законом чи правилами проєкту не регламентовано суму штрафів, при якому працівник НПУ/СБУ може виписати розшук, так як система автоматично забирає права при несплаті штрафів на суму 300.000 та більше

Підсумуємо. Проаналізувавши все вищесказане та переглянувши всі відеодокази, приходимо до наступного вердикту: Пряме перевищення службових повноважень, використання можливостей держ.орг у власних цілях, безпідставні розшуки. Також, масові порушення правил держ.орг, а саме:

2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення

2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

4. Доказ порушення (скриншот/відео): всі посилання на всі докази вище в описі ситуації
5. Дата порушення: 16.05

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,660
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, розпишу вам по пунктах.
1. "Використання зброї без ліцензії - перше порушення.": Використання будь-якої вогенпальної зброї без ліцензії заборонено згідно КУпАП статті 45 частини 2.
Частина 2. Незаконне зберігання вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку. [Розглядає НПУ ст. 15 КУпАП]
Покарання: Караються адміністративним арештом строком на 8 місяців [Розшук ст. 5.13 - 40 хвилин ІТТ]

2."Образа та приниження честі працівника - друге порушення. Образи не було, приниження честі - тим більше.":
Цитую ваші слова: "Повторюю ще раз, чи ти глухе, їдь в лікарню, ніякий паспорт я тобі показувати не буду". Також було допущено викривлення прізвища співробітника СБУ Матвія Мужило, а саме - "Мужильчик", що може розцінюватися як приниження честі та гідності працівника СБУ.

3. "Несплата штрафів - третє порушення.":
Існує указ Президента, згідно з яким розшук може бути оголошений за несплату штрафів на суму понад 150.000 гривень. Окрім цього, дана стаття також може видаватися системно.
Посилання на Указ Президента - *Клац*
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі