Відмовлено Колективна скарга, для ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Садовський

Звичайний гравець
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
67
Бали
23
Вік
39
Шановна адміністрація, прошу звернути увагу на поведінку гравця Мартина Гурського. Цей гравець котрий день підряд заважає далекобійникам працювати. Навмисно. При цьому старається зробити перед адміністрацією так ,що він білий та пухнастий. Його вигнали з ТК Угроза за таку поведінку, він образився і тепер всім наносе шкоду. В коментарях гравців буде підтвердження моїх слів. Надіємось на правильне та справедливе покарання для даного гравця, так як всі хочуть грати нормально. А не сидіти в деморгані за його провокацію і тд. бо в кожного свій сценарій гри. І він явно не зв'язаний з Гурським, та його поведінкою. Я прийшов на проект давно, закинувши інші проекти. За цей час багато досяг за для приємної та комфортної гри. І не хочу щоб мені заважали насолоджуватися грою.

Останнє редагування:

Воля

Козак
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
11
Реакції
12
Бали
8
Я також підтримую дану скаргу. Особисто стикався з подібною поведінкою від Мартина Гурського — він також неодноразово провокував та вбивав мене під час гри, заважаючи нормально працювати та грати. Через такі дії створюється дискомфорт для гравців і псується ігровий процес. Сподіваюсь, адміністрація зверне увагу на ситуацію та прийме справедливе рішення.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Вітаю!
Скарга подана не по формі, переподайте скаргу.

Форма для подачі скарги:

1. Ваш нікнейм:
2. Нікнейм порушника:
3. Суть скарги:
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі