Розглянуто Позовна заява №185 | Обвинувачений | Андрей Тюбик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Ліфанович.

[ВРУ | Заступник Генерального Прокурора] 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
130
Реакції
50
Бали
33
attachments_1777661710196-png.png

До Окружного суду Подільського краю
Від Офісу генеральної прокуратури Подільського краю 10.05.2026
Генеральна прокуратура Подільського краю надсилає до Окружного суду
кримінальної справи Офіс генерального прокурора | №263| ст.31, ст.32, ст.37.1 та ст.69| КК Подільського Краю | OPEN

До матеріалів кримінальної справи прикладаю таку документацію:
Матеріали кримінальної справи – кримінальної справи Офіс генерального прокурора | №262| ст.31, ст.32, ст.37.1 та ст.69| КК Подільського Краю | OPEN

2. Контактні дані: ((discord/telegram)) ds: stas_tas99s

Богдан Дубас

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Окружному суду
Верховному судді Грушку Павлу Михайловичу
від
Державного адвоката
Дубаса Богдана Миколайовича

КЛОПОТАННЯ

Я державний адвокат Дубас Богдан Миколайович, прошу допустити мене до судового засідання відповідно до 4.1 ЗУ "Про внесення змін до закону про Адвокатуру та адвокатьську діяльність" на стадії судового засідання, також відповідно до статті 28 Конституції України а саме "Стаття 28. Кожен затриманий, ув'язнений, обвинувачений у скоєнні злочину має право користуватися допомогою адвоката з моменту затримання." Стаття прямої дії, передбачає що підозрюваний має право на захист приватного чи державного адвоката. Тому прошу прошу вашого дозволу на допуск мене на судове засідання в якості державного захисту обгрунтовую це повним дозволом законодавством на реалізацію цього права.

Супровідний лист

Також відповідно для інтетифікації своєї особи надсилаю додатки

пакет документів

Дата: 22.05.2026
Підпис: BTU

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
465
Реакції
79
Бали
73
Суд було скасовано та перенесено на 23.05 на ту ж саму годину.

Богдан Дубас

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Окружному суду
Верховному судді Грушку Павлу Михайловичу
від
Державного адвоката
Дубаса Богдана Миколайовича

КЛОПОТАННЯ
*До клопотання прикріплені копія документів адвокатського запису до Волкодава Владислава*
Богдан Дубас: "
Доброго дня, у мене адвокатський запит до вас.

1 Надати відеозапис допиту свідків по справі
2 надати відомості щодо експерта якій лагодив боді камеру По кримінальному провадженню ГСУ НПУ | №299 | ст.32,КК,ст.31.2КК,cт.37.1КК,cт.31KK Подільського краю | OPEN
Волкодав Владислав:
Я заступник керівника ГСУ Волкодав Владислав, надаю відповідь на адвокатський запрос Богдана Дубаса відповідно до статті 5.1 ЗУ "Про внесення змін до закону про Адвокатуру та адвокатьську діяльність"
  1. Виношу вердикт по запису боді камери у нас в віділі НПУ всі відеофіксації чистяться коли проходе 7 днів після того вони удаляється.
  2. На вигляд боді камере була чуть погнута але камера на кнопки були внормі і відеозапис також!

Я державний адвокат Дубас Богдан Миколайович, прошу суд
1 визнати свідчення свідків для індетифікації мого підзахисного незаконними через відсутність відеозапису чи інших доказів допиту свідків, на основі яких було складено фоторобот мого підзахисного відповідно до КПКУ "
Стаття 19. Відеофіксація
Усі слідчі дії, допити, затримання, а також будь-яке обмеження прав і свобод особи мають бути за можливості зафіксовані технічними засобами. У разі відсутності відеофіксації — така дія підлягає обов'язковій оцінці судом на предмет дотримання прав."
2 визнати відеодоказ проти мого підзахисного незаконим, через порушення процедури для відновлення технічного стану боді камери неналежной особи яка не може бути експертом у цій галузі для відновлення КПКУ
У КПКУ відповідно до Статті 64. "Експертиза — це розгляд, дослідження слідчим експертом якихось справ, питань, що потребують спеціальних знань. Слідчим експертом під час проведення експертизи може виступати особа, обізнаність якої у необхідному питанні не має сумніву." Повинна бути належна експертиза для відновлення відеозапису. Також відповідно до "Стаття 65. Експертом обов’язково має бути непричетна та неупереджена до відповідної кримінальної справи людина, її висновки повинні базуватись на особистих знаннях та практиці." Експерт повинен бути неупередженим і непричетна сторона до провадження, з цього боку віходить що дії слідчого не можна кваліфікуватися за КПКУ законними через причетність до кримінального првадження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі