Розглянуто R-8859 Порушення правил пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
40
Реакції
5
Бали
13
1. Артур Артурич
2. Миша Харьковський 102422
3. Bad-Boys
4. Я був на ЦР. Де-який час провів там в афк(без орендованої палатки, тобто нічого не продаючи). Через де-який час я повернувся в гру, як раз в той момент, коли мене дана особа вже вела в стяжках. Виходить, що знову ж таки, дана особа, наділа мені стяжки в ЦР, коли я був в афк. Як тільки я побачив дану ситуацію, я увімкнув фрапс. В цілому дана особа пограбувала мене на 29573 грн., вилучив в мене 2 стяжки, та 5 М4. , тим самим порушив масу правил проекту. Надів стяжки в ЗЗ, в час , коли я був АФК, без всякої відігровки вилучив речі і пограбував, при пограбуванні має бути в 3 рази більше людей, числа людей, яких грабують, пограбування має бути поза населеним пунктом. І після всього залишив мене в стяжках, які вже потім знімав адміністратор. Тому прошу винести максимальне покарання даній особі, і повернути речі, які він в мене вилучив, або зробити компенсацію.
5. Відео-доказ тут
22.05.2026

Микола Фостер

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
67
Реакції
23
Бали
53
Вітаю
Гравець 102422 отримає покарання у вигляді бану 7 днів
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі