Розглянуто 04 Server | Конкурсний відбір на посаду Лідера НПУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
623
Реакції
379
Бали
123

Заявки на посаду лідера "НПУ"​

Вимоги від кандидата:​

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:​

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:​

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
Натисніть, щоби розкрити...
Натисніть, щоби розкрити...​

Додаткова інформація:​

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.​

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.​

Останнє редагування модератором:

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
341
Реакції
387
Бали
123

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Адам Міцкевич
2) Ваш ігровий рівень:
25
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Посада Лідера Держ.Орг на 04 сервері 5 разів (ЗМІ, МОЗ, ДКВС, УЗ, НПУ Х) а також заступник НПУ/СБУ 8+ разів

1. Комунікабельність
Перш за все активно налаштовувати особовий склад на різні заходи з іншими структурами, наприклад із СБУ спільне навчання тактичним діям, затриманням, штурми та інше, або комбінувати з багатьма одразу для ще більш сильної активної спільної робоити

2. Планую збільшити підхід до внутрішньої комунікабельності оскільки розвиток роботи починається з внутрішнього контролю, з внутрішніх відносин один до, збільшивши адекватні стосунки між працівниками всередині організації, збільшить продуктивність ззовні організації

3. Планую збільшити активність тренувань на захоплення, тактичні дії, ліквідація, затримання, та інші що впливають на результат безпосередньо під час виконання роботи, адже щодня ми стикаємось із ситуаціями по типу нападу, ліквідації злочиних угрупувань та інше, однак збори та ці теми проводять дуже рідко

4. Додати більше можливостей патрульним, редагувати та створити нові тези та правила попередньо поспілкувавшись із адміністрацією (Важлива тема)

5. Планую організацію частих спец операцій по нейтралізації неофіційних угрупувань, зачитску міст від злочиності

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:
Перш за все, я маю великий досвід у складі керівника державних організацій, що дасть змоги мені швидко адаптуватись і розпочати процес покращення НПУ. Маю необхідні знання на вміння для данної праці, володію відповідними якостями та великим бажанням до роботи.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Нікіта
2) Ваш тег в Telegram:
Anlost_1
3) Ваш тег в Discord:
anlost_
4) Ваш справжній вік:
15
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Посилання

Паша Шелбі

Пенсіонер
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
85
Реакції
108
Бали
88
IC ІНФОРМАЦІЯ:
1. Ваш ігровий NickName:
Паша Мельник

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
Так, ознайомлений

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
Так, готовий

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
Так, був досвід на керівних посадах (заступник та лідер фракцій на різних серверах [03, 04, 06]), маю розуміння роботи керівництва та управління складом

5. Які в вас є ідеї для фракції:
— Впровадження системи “кар’єрного росту” з чіткими критеріями підвищення (актив, РП, дисципліна), щоб кожен співробітник розумів як рости
— Створення окремих підрозділів (патруль, спецпідрозділ, детективний відділ), де кожен буде мати свою роль і функції
— Регулярні РП-тренування: затримання, штурми, погоні, робота на блокпостах
— Введення системи премій та бонусів за активність, розкриті справи та хорошу роботу
— Створення внутрішньої системи звітності, щоб контролювати роботу кожного співробітника
— Проведення щотижневих перевірок складу (знання правил, РП ситуацій, субординації)
— Впровадження “таємних перевірок” (перевірка співробітників на чесність та адекватність у РП)
— Організація масштабних РП-операцій спільно з іншими держ. структурами (СБУ, ДСНС)
— Покращення комунікації у фракції (Discord/рація дисципліна, чіткі команди)
— Введення системи покарань, яка буде чесною та прозорою для всіх
— Створення академії для новачків (навчання РП, правил, роботи в поліції)
— Проведення наборів через співбесіди з питаннями по РП та адекватність
— Впровадження системи напарників (новачок + досвідчений співробітник)
— Створення бази даних порушників/злочинців (для більш реалістичної гри)
— Контроль за онлайн-активом складу та мотивація до регулярної гри
— Проведення внутрішніх заходів (збори, мотиваційні виступи, підбиття підсумків тижня)
— Введення системи “кращий співробітник тижня”
— Покращення РП через мінімізацію нонРП поведінки
— Швидке реагування на виклики та контроль часу відповіді
— Повна боротьба з корупцією всередині фракції

6. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:
Я відповідальний, активний та маю досвід керування. Вмію працювати з людьми, швидко приймати рішення та підтримувати порядок у фракції

7. Ваш ігровий рівень:
21

OOC ІНФОРМАЦІЯ:
Ваше справжнє прізвище та ім'я: Мельник Мар'ян
Ваш тег в Telegram: @foxiksss1
Ваш тег в Discord: foxiksss
Ваш справжній вік: 16 років [03.01.2010]
Посилання на схвалену Role Play біографію: Клікабельно

Дава Житомирський

Нова історія пишеться на сторінках старої
Реєстрування
23 Вер 2025
Дописи
25
Реакції
85
Бали
18

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:Дава Житомирський
2) Ваш ігровий рівень:21
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):11 НПУ,СБУ,ЗСУ

1.Зробити тренування затримання злочинця, тренування складається з того що хтось повідомляє в рацію про 10-20 злочинця склад НПУ виїжає на затримання після того як злочинця зловили буду відкрити КП.,

2. Зробити грант за саму активну участь в НПУ, за це можна буде розіграти якесь авто або гроші.,

3. Активно та багато часу працювати на форумі, тим самим прискорити роботу системи підвищення, доган, а саме їх зняття, переведень, переатестацій, взяття відпусток і т. д.,

4. Покращення дисципліни серед молодшого складу шляхом збільшення кількості дисциплінарних покарань (у зв'язку з тим, що наразі молодший склад часто порушує субординацію, статут та загальні положення і правила).,

5. Регулярне преміювання особового складу за власні кошти за для їхньої мотивації і подяки або подяки за їхню виконану роботу.

6. Робити круті МП для НПУ подобі Масовий патруль по місту Києву, суть цього складається, що багато патрульних автівок їздять і дивляться за порядком, доповідуючи це усе у рацію, після цього у ГУНП К. робити аналіз цього патруля

Я компетентний вмію говорити та домовлятися з людьми, а також дуже товариський то своїх колег.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Давід
2) Ваш тег в Telegram:LEXYYYYSSS
3) Ваш тег в Discord:fransyaeks
4) Ваш справжній вік:17
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:БІОГРАФІЯ

Останнє редагування:

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
413
Реакції
660
Бали
153

1779573805656.png

ІC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Кирило Громов
2) Ваш ігровий рівень: 27
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
Президент 04;
Прем'єр міністр 04;
Генерал СБУ 04;
Генерал СБУ 03;
Генерал НПУ 04;
Полковник НПУ (х5)04;
Полковник НПУ 06;
Полковник СБУ 04;
Полковник ЗСУ 04.
1. Як би банально це не звучало, але насамперед — покращення дисципліни, якої наразі дійсно бракує.
2. Перегляд підрозділів, аналіз їхньої роботи та ефективності. На цей момент я не бачу необхідності повністю змінювати структуру фракції, оскільки вона виглядає доволі збалансованою. Проте ефективність роботи підрозділів потребує покращення.
1779573106913.png
1779573123882.png
1779573153259.png

3. Початок активної боротьби з ОЗГ, тобто продовження вже розпочатої справи: масштабні спецоперації, рейди, затримання та притягнення злочинців до відповідальності.
4. Проведення регулярних перевірок особового складу. Планується створення комісії з працівників 9–11 рангів, яка регулярно перевірятиме роботу патрульних шляхом провокаційних ситуацій, зокрема зупинки транспортного засобу, з подальшим аналізом дій працівників та преміюванням за якісну роботу.
5. Забезпечення більш чіткої та впевненої координації між підрозділами і покращення їхньої злагодженості. Наприклад, КОРД і ГСУ повинні постійно комунікувати та працювати спільно: ГСУ — займатися документацією, веденням справ і притягненням до відповідальності, а КОРД — забезпечувати силову підтримку, проводити затримання, штурми та рейди.
1779573178348.png
1779573194665.png
1779573219343.png

6. Регулярне проведення рейдів, облав і спеціальних операцій для підвищення досвіду підрозділів, а також обов’язкове преміювання за участь у них.
7. Встановлення стабільної та чіткої системи грошових винагород для підрозділів. Для кожного підрозділу буде розроблена окрема система преміювання, за якою працівники зможуть отримувати винагороду за якісне виконання своїх обов’язків.
8. Жорстка боротьба з корупцією всередині організації. Контроль за кадровими рішеннями буде підтримуватися в першу чергу.
9. Посилення внутрішнього контролю за керівним складом, щоб уникнути бездіяльності та зловживань.
10. Призначення відповідальних за кожен напрямок роботи, щоб уникнути безладу та перекладання відповідальності.
11. Покращення системи набору кадрів, щоб у фракцію потрапляли більш відповідальні працівники. Тобто, набір мусить проводитися з метою набору відповідальних і надійних працівників, а не те, що зараз. Зараз людей набирають для кількості.
1779573236770.png
1779573253647.png

12. Відновлення авторитету керівництва.
1779573400214.png
1779573411929.png

13. Щотижня здійснювати контроль і аналіз роботи підрозділів.

❗Всі скріншоти мої. Їх зроблено під час керування мною підрозділом ДВБ. На той час ми показали якісну і ефективну боротьбу з ОЗГ❗❗

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я є відповідальною, впевненою та достатньо досвідченою людиною, яка неодноразово займала керівні посади та має розуміння того, як повинна працювати фракція

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило
2) Ваш тег в Telegram: @kyrylo_gromov1
3) Ваш тег в Discord: brobrixq
4) Ваш справжній вік: 17
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: тут

Вкладення

• 1779573136896.png
    1779573136896.png
    288.5 Кб · Перегляди: 69

Валентин Харбор

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
68
Бали
23
1) Ваш ігровий NickName:Валентин Харбор
2) Ваш ігровий рівень:19
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):ні

ТСЦ МВС — Територіальний сервісний центр​

Планую повністю оновити систему реєстрації транспорту та видачі посвідчень водія. Будуть запроваджені практичні іспити з водіння та теоретичне тестування на знання ПДР. Також створимо єдину базу транспортних засобів для швидкої перевірки власників, розшуку викрадених автомобілів та контролю переоформлення транспорту.

ВПП — Відділ професійної підготовки​

Основне завдання — підготовка нових кадрів та підвищення кваліфікації чинного особового складу. Кожен співробітник проходитиме обов'язкову атестацію, тренування з тактики, знання законодавства та радіоефіру. Для новобранців буде введена система наставництва, де досвідчені офіцери допомагатимуть адаптуватися до служби.

ВБ — Внутрішня безпека​

Підрозділ відповідатиме за контроль дотримання статуту, наказів та службової етики. Будуть проводитися внутрішні перевірки, контроль використання службового майна та розгляд скарг на співробітників. Це дозволить підтримувати високий рівень дисципліни та довіри до НПУ.

СРПП — Сектор реагування патрульної поліції​

Створення окремих груп швидкого реагування для виїзду на найнебезпечніші виклики. Екіпажі проходитимуть додаткову підготовку з тактики затримання, роботи в умовах підвищеного ризику та взаємодії з КОРД. Головна мета — максимально швидке прибуття на місце події та стабілізація ситуації до прибуття спецпідрозділів.

Єдина система електронної звітності​

Планую впровадити єдину систему електронних рапортів, протоколів та службових звітів. Це значно зменшить бюрократію, пришвидшить передачу інформації між підрозділами та дозволить керівництву оперативно контролювати роботу всіх відділів.

Щотижневі міжвідомчі навчання​

Регулярне проведення масштабних навчань за участю НПУ, СБУ, ДБР, ОГП та ДСНС. Відпрацювання сценаріїв захоплення заручників, масових заворушень, терактів, втеч особливо небезпечних злочинців та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Це значно підвищить рівень взаємодії між державними структурами та ефективність спільних операцій.

Тому що я чітко розумію, як має працювати НПУ, і чудово знаю всі правила та внутрішнє законодавство. Я йду на цю посаду не заради статусу лідера, а тому що хочу зробити організацію активною, продуктивною та цікавою для особового складу. У мене є готовий план розвитку підрозділів (УПП, КОРД, ГСУ, ДБР), я вмію знаходити спільну мову з людьми, тримати дисципліну і спокійно вирішувати будь-які конфлікти в колективі. Готовий приділяти організації багато часу та піднімати рівень РП у фракції.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Валентин Грішвельд
2) Ваш тег в Telegram:Sdgshvbnm
3) Ваш тег в Discord:alieks0
4) Ваш справжній вік:19
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

Андрій Соколoв

Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
623
Реакції
379
Бали
123
Схвалені кандидати:
Адам Міцкевич
Кирило Громов

Відхилені кандидати:
Валентин Харбор - Не готові співпрацювати
Паша Мельник - Не готові співпрацювати
Дава Житомирський - Не готові співпрацювати

Очікую вас 01.06.2026 в Discord каналі UKRAINE GTA 04 - Очікування обзвону о 18:40 Мати приставку [K-L НПУ] Ім'я Прізвище

Андрій Соколoв

Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
623
Реакції
379
Бали
123
Адам Міцкевич - Не допуск до Обзвону на Лідера. Причина - Втрата довіри від старшої адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі