Розглянуто Максим Вишнецький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисий

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
42
Реакції
93
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Ілля Лисий
2. Нікнейм адміністратора: Максим Вишнецький
3. Суть скарги: не згоден з вердиктом адміністратора на мою скаргу пояснюю чому:
Адміністратора відповідає на рахунок законниг вимог, що працівники НПУ не повинні проводити повний юридичний аналіз, хоча підстава на яку опираються при вимогах повинні бути названі, і ці підстави прописані в ЗУ про НПУ, а не в ПДР.
Адміністратор проігнорував те, що мене затримали за 10.9 ККУ при незаконній вимозі тому,що порушення ПДР а саме, 4.3 КУпАП це не є підставою на перевірку документів, підставе це стаття 23 ЗУ про НПУ.
Також адміністратор видав мені мут на 40 хвилин, хоча інший адміністратор як тільки мене посадили видав мут на 60. Виходить так, що за 1 порушення мені видали 2 рази покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга
5. Дата порушення: 23.05.2026

Останнє редагування:

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,429
Реакції
1,345
Бали
253
Вітаю, так як скарга безпосереднього на слідкуючого МВС, відповім вам я.
Щодо вердикту адміністратора повністю згоден. Протягом всього часу зупинки авто, ви навмисно тягнули час та просили від працівника НПУ роз'яснити вам статтю і кодекс. Згідно КПК Південної України є стаття:

Стаття 10. Інформування під час поліцейського заходу

3. Поліцейський НЕ зобов'язаний:
  • здійснювати повний юридичний аналіз;
  • цитувати норми законодавства дослівно;
  • проводити правову консультацію під час невідкладних службових обов'язків.
Саме завдяки ній, працівник НПУ не зобов'язаний вам пояснювати повністю. Працівник зупинив вас за їзду без номерних знаків, після зупинки надав посвідчення та назвав причину зупинки. Далі, вам 3 рази надавалась законна вимога в наданні паспорту, ви її проігнорували та вас було затримано.
Так, дійсно, можна ще взяти до уваги закон України Про Національну Поліцію Південної України. І дійсно там є статті згідно яких працівник НПУ має здійснювати безпосередньо процесуальні дії. Щодо цього з працівником НПУ буде проведено бесіду та поясненно щодо їх використання.
Також, протягом затримання від вас лунали заяви щодо подання заяви до прокуратури. Саме тому, якщо ви не згодні із затриманням працівником НПУ Вас, ви можете подати заяву до прокуратури та відповідно її буде розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі