Розглянуто Рома Семеген // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Хомс

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
76
Реакції
35
Бали
23
  1. Ваш нікнейм: Мейсон Уайт
  2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
  3. Суть скарги : Прошу переглянути видане мені покарання, оскільки вважаю його некоректним. Адміністрація видала покарання за пунктом - 5.11 «Неадекватні висловлювання / дії», хоча в моєму повідомленні було лише слово «****************************»,яке відноситься до нецензурної лексики. Відповідно до правил сервера, подібні висловлювання підпадають під пункт 5.8 «Нецензурна лайка». Пункт 5.11 застосовується до неадекватної поведінки, агресивних або токсичних дій, провокацій та подібних ситуацій. У моєму випадку таких дій не було, тому застосування саме цього пункту вважаю неправильним. Також вважаю, що адміністратор некоректно оцінив ситуацію та видав покарання без належного розбору контексту й відповідності правилам сервера. Прошу провести перевірку дій адміністратора. Також вважаю некоректним саме видане покарання у вигляді муту на 60 хвилин за одне слово, яке навіть не було адресоване жодному гравцю чи адміністрації. Окрім цього, хочу зазначити, що з 2023 року подібна ситуація з мого боку виникла вперше, і раніше за мною не спостерігалось систематичних порушень такого характеру. Враховуючи контекст ситуації, відсутність адресної образи та те, що це перший подібний випадок за тривалий час, покарання у вигляді муту на 60 хвилин вважаю занадто суворим та невідповідним ситуації.
    1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Виданне покарання Відео скарги (0:00-0:01) 1 слово порушення від мене з самого початку фрапса
    2. Дата порушення: 23.05.26

Лія Блеквуд

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
1,097
Реакції
319
Бали
223
Вітаю!
Розглянувши ваше звернення,виношу вердикт:

Адміністратору буде вказано на помилку та проведено бесіду щодо тривалості мутів, які він видає гравцям.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі