Розглянуто НПУ | Діма Гроза, Влад Усик | Масові Порушення Держ. Орг. | Правила Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
97
Реакції
121
Бали
48
1. Ваш нікнейм:

Микола Немчук 240115

2. Нікнейм порушника:

Діма Гроза 122249 Влад Усик 161318

3. Назва організації порушника:

НПУ

4. Суть скарги:

Вітаю, шановна Адміністрація!

Прошу Детального Розгляду!!

Хочу надати вам відеодокази щодо порушень з боку працівників поліції, а саме — пана Діми Грози та і Влада Усика.

Під час ситуації були допущені численні порушення чинного законодавства та правил серверу. Працівники поліції відкрили вогонь як по моєму транспортному засобу, так і безпосередньо по мені, не надавши перед цим трьох законних вимог через систему «Мегафон».

Також були порушені процесуальні дії, а саме:
  • працівник поліції не надав службове посвідчення;​
  • не повідомив причину зупинки відповідно до статті 16 Закону України «Про Національну поліцію»;​
  • не повідомив про ведення відеофіксації відповідно до статті 18 Закону України «Про Національну поліцію».​
Під час RP-процесу а саме втечі по мені знову було безпідставно відкрито вогонь, унаслідок чого мене довели до несвідомого стану.

Окремо хочу звернути увагу на те, що підполковник Діма Гроза перебував в офіцерській формі, що, наскільки мені відомо, суперечить вимогам, оскільки офіцери повинні використовувати відповідну тактичну форму під час подібних ситуацій.

Після того як я опинився в МОЗ міста Києва, той самий патруль одразу прибув туди. Також зі сторони пана Грози була провокація в оффтоп-чаті. Після цього вони почали переслідування.

Коли ми вже не могли продовжувати рух на автомобілі, ми почали тікати пішки. На відеодоказах чітко видно, що в моїх руках не було жодної зброї, однак працівники поліції все одно безпідставно застосували силу та довели мене до несвідомого стану.

Також прошу звернути увагу на правило Ukraine GTA 6.14.1 та перевірити наявність КД між ситуаціями.

Також прошу вас Детально Ознайомитись з Відео Доказами Працівників Поліції.

2. Заборони в державних організаціях

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6.14.1.
"RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.29.
"Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Правила Державних Орг.

2. Заборони в державних організаціях

Особливо хочу звернути вашу вагу на

2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн

2х​

3. Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)

3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

TIME CODE

#1 0:30 - 0:50
#2 0:50 - 2:20
#3 5:30 - 6:05
#4 6:45 - 7:30
#5 8:00 - 8:14

раджу ознайомитись з повним Відео Доказом щоб детальніше зрозуміти суть скарги
6. Дата порушення:

25-05-2026​

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,276
Бали
253
Вітаю, переглянувши ваші докази та докази працівника НПУ, такі гравці отримують покарання:
Гравець Діма Гроза [122249] -
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. + 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
Гравець Влад Усик [161318] -
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Гравець Андрій Скайл [239134] -
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі