Відмовлено Виключно Для ГА. на Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Карпо Кайдаш
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Шановний пан Роман видав покарання за ПГ мені, по моїй скарзі на дм. Пане Роман, якщо у фурі пробити колеса, вона далеко заїде? Якщо відкрити в притул прямий вогонь в людину з автоматичної зброї, чи далеко людина втече? згоден я міг втекти після пробитих колес, але куди в зелену зону чи в поле де я як на долоні? в нас же наче РП проек, якщо мені не зраджує память. Також ви не бачили цитую: на даному відеозаписі, на жаль, не видно повної ситуації. мені як за дві години відео закинути чи за двоє суток що б була видна повна ситуація? на даного персонажа була не лише моя скарга на подібне (тут) можливо скарга була на вашого друга і ви прикриваєте його? надіюсь ГА розбереться з даним адміністратором та в даній скарзі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скрін з відповідю. силка на скаргу
5. Дата порушення: 26.05.2026

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
297
Бали
108
Вітаю вас!
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Адміністратор розглянув скаргу вірно!
На початку відео ми бачимо частково зламану фуру гравця, який їздить біля вас, після чого він вас питає "Що сталося?".
Чому він це питає, при яких обставинах автівка гравця отримала урон, невідомо.

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
Адміністратор вам видав покарання за PG. Покарання видано вірно!
Після того, як гравець дістав зброю, ви не почали ні рухатись, ні відхоидити від нього. Після відкриття вогню, ви так само стояли нерухомо.
Якщо у вас є відеодоказ, на якому буде видно коли до вас приїхав гравець, де буде видно, що до цієї ситуації контакту з гравцем не було, та він дійсно вбив вас без IC причини, переподайте скаргу наново, та в разі якщо буде виявлено що гравець порушив, він отримає покарання!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі