Розглянуто Повторна скарга для ГА,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
464
Реакції
411
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Ната Уікк
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги: Шановний головний адміністратор серверу.

Звертаюся повторно щодо розгляду моєї скарги, оскільки, на мою думку, вона була розглянута некоректно. Адміністратор Станіслав Мавроді, переглянув повторно скаргу сьогодні та надав відповідь, що покарання отримали всі учасники конфлікту. Однак після повторного перегляду вердикту я побачила, що гравцю було видано покарання лише за ухід в ЗЗ.

Проте моя скарга була зовсім не про це.

Наприкінці відео видно, як гравець, щоб уникнути смерті та не втратити ресурси, натискає вихід із гри. Саме на це я звертала увагу у своїй скарзі. У результаті складається враження, що або ви не розумієте суті скарги, або просто ігноруєте те, на що я вказую.

Наскільки мені відомо, правила серверу забороняють вихід із гри під час бою, погоні чи іншої активної ситуації. Тоді чому гравець не отримав покарання саме за це? Виходить, тепер будь-хто може просто вийти з гри під час конфлікту, щоб уникнути смерті, і за це нічого не буде?

Навіть якщо на відео момент виходу було видно не повністю, ви могли б перевірити логи гравця та надати конкретну відповідь: виходив він із гри чи ні. Якщо вихід був, мало бути відповідне покарання. Якщо виходу не було, це можна було прямо вказати у відповіді, щоб не виникало зайвих питань.

Натомість мені доводиться вдруге витрачати свій час на подання однієї й тієї ж скарги лише через те, що ви не можете нормально пояснити своє рішення або повноцінно розібратись у ситуації.

Також незрозуміло, чому останній час всі мої скарги отримують статус «зачинено», а не «розглянуто», хоча я звертаю увагу на реальні проблемні моменти та намагаюсь добитися справедливого й зрозумілого вердикту, на таких гравцях, як я тримається цей сервер і ви маєте, комунікувати з такими активними гравцями, і прислуховуватися, виконувати свою роботу чітко і відповідально, а не закривати скарги з формальною відповіддю і повному нерозумінні, про що мова.

Хотілося б отримати чітку та аргументовану відповідь по суті ситуації, а не формальну відписку.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Щоб-не-затулили-ліваєм-з-гри-адміністрація-одобрює.404407/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-3562-дм.404003/
5. Дата порушення: 24.05.26

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Шановна Ната Уікк
Інформація була перевірена і як би даний гравець вийшов під час перестрілки то він би отримав покарання згідно правил

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі