Розглянуто DM+MG+Неадекватні висловлювання | № 207

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Громовий

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лют 2026
Дописи
11
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Монако
2. Нікнейм порушника: Артем Крильчук, Льохич Чифкиф
3. Назва клану порушника: ASGARD, Bloody
4. Суть скарги:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Від гравця Артем Крильчук можна почути MG інформацію а саме він звертався до гравця Льохич Чифкич зі словами "Виїдь з ЗЗ" стосовно до гравця Льохич Чифкиф можна почути як він мене послав на 3 букви та використовував інші образливі слова в мою сторону та після чого він вбив мене.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут!

6. Дата порушення: 26.05.2026

Володимир Матюнс

Молодший адміністратор | Південна Україна [05]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
199
Реакції
139
Бали
88
Вік
25
Адреса
Ужгород
Веб-сайт
www.instagram.com
Вітаю! Ознайомившись із вашою скаргою, можу винести такий вердикт:

Гравець Льохич Чифкиф [65389] Отримає покарання у вигляді Муту 200 хвилин та Деморгану 45 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.9 5.11 та 6.3.3 6.13

Гравець Артем Крильчук [37301] Отримає покарання у вигляді Муту 15 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.1

Розглянуто
№207

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі