Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 267
- Реакції
- 177
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Кіліан Краймз
2. Нікнейм порушника:73996
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
1 ситуація . Їхав по дорозі як ці НПУ почали по мені стріляти (на жаль не відкатилося) я почав стріляти в відповідь пілсля чого людина била тайзером щоб вбити мене
2 ситуація . Стояв в ЗЗ коло НПУ тут приїджать НПУ по Нон Рп інфі та РК кидають пурс багоюзять , та вбивають навмисно щоб мене посадило.
Також видно, що на них скаржаться і просто навмисто використовують баги гри ,щоб гравці страждали
Дивлячісь на ці ситуації прошу заблокувати гравця 73996 згідно правилом:
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Схиляючись на те , що він робив це навмисно прошу заблокувати гравця на 5 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відкат 1 відкат скарга Володимр
6. Дата порушення:26.05.26
2. Нікнейм порушника:73996
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
1 ситуація . Їхав по дорозі як ці НПУ почали по мені стріляти (на жаль не відкатилося) я почав стріляти в відповідь пілсля чого людина била тайзером щоб вбити мене
2 ситуація . Стояв в ЗЗ коло НПУ тут приїджать НПУ по Нон Рп інфі та РК кидають пурс багоюзять , та вбивають навмисно щоб мене посадило.
Також видно, що на них скаржаться і просто навмисто використовують баги гри ,щоб гравці страждали
Дивлячісь на ці ситуації прошу заблокувати гравця 73996 згідно правилом:
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Схиляючись на те , що він робив це навмисно прошу заблокувати гравця на 5 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відкат 1 відкат скарга Володимр
6. Дата порушення:26.05.26