Оскаржено ОСКАРЖЕННЯ Для ГА-СПЕЦАДМІНА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Овнкаталізатор

Шановний гравець
Реєстрування
3 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
43
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Річард Овнкаталізатор
2. Нікнейм адміністратора: Кирило хмельницький
3. Суть скарги: Вітаю, я отримав блокування ігрового акаунту на 10 днів за порушення правил UG 5.9 5.11 за скаргою: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-3577-i-38779-21697-образа-батьків-приниження-гідності-оск.405043/#post-1608256\ хочу зауважити, що згідно правил написання скарг дана скарга є подана від 3-тього лиця, тому що гравець ната уікк просто стояла і спостерігала як інші особи спілкуються між собою, також прошу взяти під увагу що під час тої розмови в войс чат не відображалось ніяких дій від мене. Тому в даній ситуації я не розумію яким чином опинився там я та яким чином було доказано те що дані слова були сказані мною, до когось в даному контексті і в даному часі. І чому най жорсткіше покарання було видано мені. Тому факт порушення не є повністю підтвердженим, також на відео присутня не повна ситуація всієї розмови. Прошу перерозглянути скаргу та компетентність даного адміністратора, який розглянув цю скаргу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 25.05.2026

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,177
Реакції
287
Бали
223
Вітаю.

1. 1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.
2. на тайм-коді 01:01 видно ваш ID, а також якщо порівняти ваш голос, то він ідентичний голосу гравця, який це сказав

Очікуйте відповіді ГА / ЗГА.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.
Блокування оскаржено до 7 днів.
Відбувайте покарання та робіть висновки.

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі