Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Егор Пузатович

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
54
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Егор Пузатович
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги: ( скарга) Не було надано РПК або РК клановцям. Мої покарання не мають критичного характеру, достатнього для накладення варн, і передбачають лише деморганізацію. У порівнянні з покараннями, накладеними на учасників кланів, мої порушення є менш серйозними, і додаткових не було застосовано. я Визнав свої недоліки та виправив їх у найкращу сторону. Поверніть Будь-ласка на посаду Підполковника Національної Поліції Украіни
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): покарання ( Варн)
5. Дата порушення: 26.05.2026

З повагою Egor Pyzatovich :ukrainegta:

Останнє редагування:

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
553
Реакції
427
Бали
123
Вітаю, Пані ГА.
Хочу спокійно і максимально об’єктивно викласти те, що бачу зі свого боку.
Мій колишній співробітник Егор Пузатович дійсно отримав попередження (warn) за масові порушення, і я цього не заперечую. У цій ситуації він порушив наступні пункти правил:

6.29. «Провокація гравців»
6.13. «PG» — Powergaming
6.3. «DB» — Drive By
6.3.3. «Навмисний таран»
6.4. «DM Car» — DeathMatch Car

Я визнаю ці порушення і не намагаюсь їх применшити.
Однак зараз ми розглядаємо інший аспект — після того, як його вбили і він вийшов з лікарні, його вбили повторно. Це вже прямий RPK (Repeat Person Kill) за пунктом 6.14.1. Правила чітко регламентують за таке порушення деморган від 60 до 100 хвилин, а при повторних порушеннях — варн .
Я уважно вивчила цю сітуацію. Так, мій співробітник порушив правила, але ці порушення, на мою думку, не тягнуть на максимального покарання. З урахуванням усіх обставин, найбільш справедливим і відповідним буде приблизно 145 хвилин деморгану.
Я не прошу поблажок і не виправдовую його дії. Просто хочу, щоб покарання було пропорційним саме цьому інциденту, а не емоційним накопиченням за всі попередні порушення.

Буду дуже вдячна за ваше об’єктивне та зважене рішення.

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Гравцю було видано RPK
Стосовно вашого покарання: у вас термін деморгану перевищує 180 хвилин, у такому випадку гравцю видається варн (попередження)
Також хочу зазначити, що ваше спілкування з адміністрацією в Discord не є адекватним. Наступного разу прошу дотримуватись коректного та ввічливого спілкування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі