Розглянуто Оскарженння відмови

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Chekushka

Козак
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
20
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Саня Чєкушка (Андрій Неміров)
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
3. Суть скарги: Прошу переглянути рішення щодо мого звільнення з лав СБУ. Мене було звільнено нібито за NonRP NickName, хоча до цього протягом приблизно двох тижнів до мого нікнейму не було жодних претензій, попереджень або вимог змінити його. Якщо мій нік дійсно порушував правила, прошу пояснити, чому раніше це не було роз’яснено та чому одразу було застосовано звільнення, а не попередження/вимога змінити нік. Також хочу зазначити, що на сервері є інші гравці з нікнеймами, які можуть порушувати правило 3.4, зокрема через російськомовне написання або невідповідність RP-формату. Прошу адміністрацію/керівництво застосовувати правила однаково до всіх гравців, а не вибірково. Окремо щодо зауваження про паркування без аварійки: вважаю, що така ситуація сама по собі не є достатньою підставою для звільнення зі СБУ, особливо якщо вона не створила серйозних наслідків, не була системним порушенням і не супроводжувалась відмовою виконувати наказ. Крім того, контроль звичайних порушень ПДР переважно належить до компетенції НПУ, а не СБУ, якщо немає окремої службової підстави. Я не відмовляюсь виправити нікнейм, якщо він справді не відповідає правилам. Прошу замінити звільнення на попередження або надати можливість змінити NickName та поновитися у фракції. Прошу: Переглянути правомірність мого звільнення. Надати конкретне посилання на правило, яке я порушив. Пояснити, чому не було видано попередження або вимогу змінити нік. Перевірити вибірковість застосування правила 3.4 до інших гравців. У разі можливості — скасувати звільнення або дозволити поновлення після зміни нікнейму без кд в 5 днів. Також хочу зазначити, що після зауваження щодо NickName я вже змінив нік на коректний RP-формат відповідно до правил серверу (Андрій Неміров). Тобто я не ігнорую вимоги керівництва або адміністрації, а навпаки — готовий виправляти помилки та дотримуватись правил. Для мене СБУ була фактично останнім місцем у грі, де я міг нормально реалізовувати себе в RP, розвиватися та отримувати задоволення від процесу. Після звільнення без попередження в мене фактично забрали останнє, що тримало інтерес до гри.
Саме тому прошу не залишати ситуацію без перегляду, адже порушення вже виправлено, а звільнення виглядає занадто суворим покаранням за ситуацію, яку можна було вирішити попередженням і зміною NickName. Також хочу зазначити, що я спілкувався з керівництвом СБУ, і мені не повідомляли про наявність серйозних претензій до мене. Навпаки, з боку керівництва звучало, що я нормально виконую свої обов’язки, і особливих питань до мене немає. Саме тому звільнення стало для мене несподіваним, оскільки раніше мені не вказували, що ситуація з NickName або інші дрібні зауваження можуть призвести саме до виключення з фракції. Якби мені одразу повідомили, що NickName потрібно змінити, я б зробив це без конфлікту, що фактично вже й було виконано. Також у мене є окремі питання до підходу адміністрації при розгляді доказів. У моїй ситуації складається враження, що якщо інша сторона надає 1–2 скріншоти, мене одразу визнають порушником і застосовують жорстке покарання. Водночас, коли я надаю відеозапис ситуації, де видно загальний контекст, дії гравців та по їхній поведінці/відповідях зрозуміло, що я спілкувався адекватно в межах RP, мені відмовляють лише через технічну проблему — на записі не записався мій мікрофон. Я розумію, що повний звук є важливим для розгляду скарги. Однак вважаю несправедливим, що мої докази фактично ігноруються через технічний недолік, хоча по самому відео та реакціях інших гравців можна оцінити загальний контекст ситуації. При цьому до доказів іншої сторони, наскільки я бачу, ставляться менш критично. Прошу адміністрацію звернути увагу на однаковість підходу до оцінки доказів. Якщо скріншоти іншої сторони приймаються як достатні для висновків щодо мене, тоді прошу так само об’єктивно оцінювати мої відеодокази, навіть якщо в них є технічна проблема зі звуком, але ситуація все одно зрозуміла по контексту. Вважаю такий підхід до розгляду моїх ситуацій несправедливим і прошу переглянути не лише саме звільнення, а й загальну оцінку доказів, які були використані проти мене та надані мною на свій захист.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/svr2z3bzca
5. Дата порушення: 26.05.2026

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
450
Реакції
596
Бали
153
Вітаю.
Надаю додаткові коментарі щодо вашого звільнення з посади.

Вас було звільнено у зв’язку з порушенням, а саме використанням NonRP NickName, після надходження відповідної скарги на вас. Факт того, що ви перебували з цим нікнеймом протягом двох тижнів і раніше до вас не виникало зауважень, не може бути врахований як пом’якшувальна обставина, оскільки порушення все одно мало місце.

Щодо вимоги зміни нікнейму: після його зміни ви маєте право повторно вступити до СБУ без будь-яких додаткових обмежень, відповідно до системи "повернення додому" на -1 звання.

Стосовно скарги та ситуації з аварійними сигналами, які ви не увімкнули, зазначений момент є частиною RP процесу, тому адміністратор не враховував його під час розгляду скарги на вас.

Очікуємо розгляду ситуації з боку КА\ГА.

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
777
Реакції
557
Бали
153
Вітаю
ГС Держ надав відповідь що до вашого звільнення з фракції СБУ,з його думкою згодна
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі